Krosty i plamki - Czerwona plamka
bonzi - Pią 18 Lip, 2008 Temat postu: Czerwona plamka Witam.
Mam taki problem,ponad tydzień temu pojawiła mi się czerwona plamka pod skora dolanczam fotę http://img255.imageshack....imgp0655nj8.jpg (na pewno nie od stosunku płciowego, sugeruje, ze po dotknięciu penisem deski klozetowej z szkolnej ubikacji mogło to spowodowac, chodź niekoniecznie) Nie sfedzi , nie picze, nie czuje tego ,po porstu powstała taka plamka. Obecnie z własnego pomysłu od 4 dni smaruje kremem Clotrimazolum 1% dwa razy dziennie i nic nie pomaga.Proszę o Pomoc! Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam serdecznie.
kapcius - Pią 18 Lip, 2008
1) STARY, WYDEPILUJ TEN BUSZ. NIE WIEDZIAŁEM, ŻE W XXI W. LUDZIE JESZCZE TAM COŚ TAKIEGO TRZYMAJĄ (BŁEECH)
2) Wydaje mi się, że przesadziłeś z trzymaniem trzonu przy waleniu ;]
ruski - Nie 20 Lip, 2008
Ja bym zaprzestał smarowania kremidłami od grzybów, tak na dwa, czy trzy dni, po prostu zapomij że to jest, nie dotykaj tego zostaw, powinno samoczynnie (samo z siebie) zniknąć.
macromiz - Pon 21 Lip, 2008
Uuu.. aż mnie ciary przeszły, stary! Jak można się tak zapuścić dziewczynie nie przeszkadzają takie krzaczory? No ale do rzeczy.. Nie wygląda to groźnie, ale lekarzem nie jestem, udaj się do lekarza jak za tydzień nie zejdzie, i pamiętaj aby myć wacka!
bonzi - Wto 22 Lip, 2008
hehe, nie, jej nic nie przeszkadza:P ale tak zrobie ,dla wlasnej satysfakcji sie ich pozbede;) wolalbym sie tej plamki pozbyc no ale jak nie zejdzie za tydzien to do kelarza trzeba bedzie sie wybrac:)...apropo...myje go codziennie,hehe:P Dzieki za pomoc:) Pozdrawiam:)
macromiz - Wto 22 Lip, 2008
Ogolony zupełnie inaczej się prezentuje ; )
Z plamką będzie dobrze, nic się nie martw.
|
|