Ćwiczenia - przyrost

rosso1910 - Pią 18 Lip, 2008
Temat postu: przyrost
mi jak narazie po 2 miesiacach cwiczen zgodznie z harmonogramem e-book na dlugosci przybyło mniej wiecej 1 cm a w obwodzie 0,5 cm :) cwiczenia działaja i rewelacyjnie działaja ogolnie na kondycje penisa
macromiz - Pon 21 Lip, 2008

No i git, a ćwiczyłeś regularnie czy nie? Jaki miałeś harmonogram? Możemy wymienić doświadczenia : ) ja w sumie zaczynam dopiero mój 2 miesięczny cykl ale zobaczymy efekty.
plebs - Wto 22 Lip, 2008

Cwiczycie tylko jelq, czy moze wszystkimi cwiczeniami?
macromiz - Wto 22 Lip, 2008

Ja ćwiczę wszystko co mam w programie ale w Twoim przypadku pozostawił bym rozmiar matce naturze.
rosso1910 - Sro 23 Lip, 2008

ćwicze zgodnie z harmonogramem z e-booka tzn zacząlem od ćwiczeń dla poczatlujacych i po kolei 3 tyg z godnie z z harmonogramem nastepnie dla sredniozaawansowanych teraz jestem na cwiczeniach dla zaawansowanych. wykonuje wszytkie cwiczenia jak mam wypisane.mysle ze tak jest najlepiej ogolnie rozwijac swojego "wojownika".
plebs - Sro 23 Lip, 2008

Mam 15 lat, i zamierzam przez caly okres dojrzewania cwiczyc metoda jelq, bede staral sie cwiczyc regularnie, mam nadzieje ze beda jakies efekty ;)
macromiz - Sro 23 Lip, 2008

Masz 14 lat i jesteś idiotą jeśli chcesz ćwiczyć wacka w okresie dojrzewania.
plebs - Czw 24 Lip, 2008

We listopadzie 15, a ty chyba nic nie czytales na ten temat, bo cwiczac w wieku dojrzewania mozna osiagnac najwieksze efekty ;)
macromiz - Czw 24 Lip, 2008

A nie lepiej dać chwilę podziałać matce naturze? Pałka rośnie do 21 roku życia..
plebs - Sob 26 Lip, 2008

Chodzi mi o to ze jak będę cwiczyl, to urosnie jeszcze wieksza ;)
macromiz - Nie 27 Lip, 2008

Aha.. no to zobaczymy czy będziesz ćwiczył przez cały okres dojrzewania :D bo coś ciężko mi w to uwierzyć.