Ćwiczenia - ćwiczenia na powiększenie penisa w młodym wieku
thomson377 - Sob 12 Lip, 2008 Temat postu: ćwiczenia na powiększenie penisa w młodym wieku mam pytanie, mam 15 lat i jestem strasznie niezadowolony z rozmiarów mojego penisa. zastanawiam sie czy jak bym juz zaczal cwiczyc mojego penisa to nawet jakbym go powiekszyl o te 3 cm to czy on dalej by mi rosl ze wzgledu na mlody wiek czy by juz taki pozostal na zawsze? prosze o pilne odpowiedzi
masterofdreams - Sob 12 Lip, 2008
Ćwicz jak najbardziej:)))) szczegolnie teraz w okresie dojrzewania poki jestes:) tylko przestrzegaj regul w tych cwiczeniach i nie zapomninaj o rozgrzewce:P
pozdro.
thomson377 - Nie 13 Lip, 2008 Temat postu: dzieki dzieki za odpowiedz mam nadzieje ze sie na tym znasz
[ Dodano: Pon 14 Lip, 2008 ]
ej wczoraj zaczalem cwiczyc i po jednej sesji moj zoladz jest do polowy caly czerwony a druga polowa jest normalna.czy to nicc zlego?
masterofdreams - Pon 14 Lip, 2008
Cwicz cwicz nie marudz zadbaj o nawilzenie i jazda;p i tak mocno nie sciskaj abys tylko czul przeplyw krwi.. a jesli bedzie jej zbyt duzo to na chwile pusc i rob dalej.
pozdro.
thomson377 - Wto 15 Lip, 2008
wykonuje na razie cwiczenie the long shlong wiec nie moge chyba puszczac bo nie oto w tym cwiczeniu chodzi.A jak nie bede sciskal za mocno i przytrzymywal to boje sie ze rezultaty beda znikome.pozdro masterofdreams
masterofdreams - Wto 15 Lip, 2008
rob tak jak w poradniku a bedzie ok ;p;p systematycznie przede wszystkim
|
|