Inne problemy - Bardzo nietypowy problem

Tidu - Pon 07 Lip, 2008
Temat postu: Bardzo nietypowy problem
Przede wszystkim to witam się ze wszystkim :D
Nie ukrywam, że ciesze sie iz znalazłem forum tego typu gdzie mozna napisac wszystko i uzyskac pomoc :D Niestety swojego problemu mimo kilku godzin szukania tutaj nie znalazłem... A wiec do rzeczy :P
Nie wiem czy nazywać to problemem, dlatego wlasnie tu pisze, chce sie dowiedziec czy cos z tym robic czy zostawic wszystko tak jak jest, aczkolwiek mam powody sadzic ze cos jest nie tak... nie mam problemu z pelnym wzwodem, penis jest bardzo twardy i sztywny, jednak pojawia sie małe ale :| mój penis w czasie wzwodu nie jest uniesiony do góry ale... opadnięty w dół :| dosc znacznie w dół... i pojawia sie pytanie z jakiego to powodu oraz czy to sie zmieni bo szczerze mowiac mialem niejednokrotnie problem aby wejsc w partnerke (a bylo ich kilka co jest istotne) i mysle ze jest to spowodowane wlasnie owym ewenementem :D Czemu ewenement ? poniewarz nie znalazłem ani nie znam nikogo z tą samą dolegliwoscią :) a nie mam zamiaru cale zycie zaczynac stosunku nawet KILKUNASTO minutowym męczeniem się z wejściem w partnerkę -.-
A więc... proszę o wypowiedzi... jezeli to wazne to podam wiek, dlugosc, obwod etc. nie wiem czy jest to normalne i czy powyzsze dane mają znaczenie...

paulinka - Sro 09 Lip, 2008

sam opis wiele nie da bo to nie jest obrazowe. jak napisze że mam duże piersi to jeden wyobrazi sobie arbuzy, drugi melony, a trzeci grapefruity. dla jednego wszystkie będą duże a dla innego tylko melony i arbuzy myślę że dobrze zobrazowałam to że pomocy nikt Ci nie udzielił i nie odpisał