Inne problemy - Problem - ból penisa
kali890 - Wto 24 Cze, 2008 Temat postu: Problem - ból penisa Mam problem następującej natury. Po stosunku z dziewczyną lub masturbacji odczuwam lekki dyskomfort, szczególnie gdy niedługo po tym znowu mam erekcję, czuje tak jakby lekkie kłucie wewnątrz penisa najbardziej odczuwalne podczas przemieszczania go bądź zginania, najbardziej odczuwalne jest w połowie długości członka. Ból ten mija mniej więcej po 12-24h i wszystko jest znowu w miarę okey aż do następnego stosunku lub masturbacji. Poza tym czasem dochodzi do tego delikatne pieczenie podczas oddawania moczu. Prosiłbym o radę! Pozdrawiam!
kapcius - Wto 24 Cze, 2008
kali890 napisał/a: | delikatne pieczenie | o stary, obawiam sie najgorszego. tak to jest jak sie jedzie bez gumy i nie przeprowadza sie badań z laska.. jest taka zasada: ufam tobie, ale nie twoim poprzednim partnerom
tyle w tym temacie. Najwyzsza pora nadrobić "zaległości" - wizyta/y u lekarza/y.
kali890 - Wto 24 Cze, 2008
Nie znam sie na tych sprawach za dobrze, ale troche poczytałem i w sumie częśc objawów pasowałaby do rzęsistkowicy. Nie jestem pewien czy czasem moja partnerka jakis czas temu (ok. 2-3 miesięcy temu) tego nie miała, bo prosiła mnie żebym posmarowal sie jakimś kremem lub żebysmy wstrzymali sie od seksu na kilka tygodni, a że akurat nadszedł okres kiedy i tak mieliśmy się nie widzieć ponad miesiąc więc krem poszedł w odstawkę i go nie użyłem. Czy to może mieć coś wspólnego? Co możecie mi poradzić na temat tej choroby?
|
|