Ogólnie o powiększaniu - Powiększanie penisa - gumka recepturka

marcinKow - Pon 23 Cze, 2008
Temat postu: Powiększanie penisa - gumka recepturka
Witam,
jakiś czas temu spotkałem się z informacją w Internecie o nowym sposobie poszerzania penisa. Zamysłem powiększania jest brak możliwości/utrudnienie odpływu krwi z penisa. Technika polega na założeniu gumki recepturki na członka jak najbliżej podstawy. Gumka powinna być założona ciasno, przez kilka minut, tak aby krew nie odpływała z penisa. Tym sposobem krew poszerza tkanki członka.
To tyle z teorii. Jestem ciekaw co o tym myślicie.
Pozdrawiam

piter13 - Pon 23 Cze, 2008

moim zdaniem to jakieś wariactwo :|
BASF - Pon 23 Cze, 2008

Racja teoria. Krew w penisie jak w każdym organie krąży. A silne zaciśnięcie go u dołu może doprowadzić do martwicy. Zostaw ptaszka takiego jakiego masz.
x9 - Pon 23 Cze, 2008

ja się nie znam ale w życiu bym tego nie zrobił :? :? :?
piter13 - Pon 23 Cze, 2008

ja tak samo :?
M-H - Sob 28 Cze, 2008

Taka gumka to dziala bardziej jak pierscien erekcyjny.
dReAk - Wto 15 Lip, 2008

BASF napisał/a:
Racja teoria. Krew w penisie jak w każdym organie krąży. A silne zaciśnięcie go u dołu może doprowadzić do martwicy. Zostaw ptaszka takiego jakiego masz.

To w takim razie na jakiej zasadzie działają pierścienie erekcyjne bo teraz już nie wiem. zawsze myślałem ze zatrzymują odpływ krwi.. :|

nevs - Nie 10 Sie, 2008

dokladnie jak pierścien erekcyjny .. wpisz na allegro w kategori pozostale > dla doroslych chyba koszt 4 / 5 zł wzmacnia poziom erekcji ale jak na moj gust nie wiem czy to takie zdrowe. :roll: