Krosty i plamki - krosta na penisie - foto
sobi22 - Pon 23 Cze, 2008 Temat postu: krosta na penisie - foto Otoz od dwoch tygodni mam ciagle ta kroste na penisie. Zaczelo sie od tego, ze niepotrzebnie wycisnalem mniejsza krostke (robilem tak juz wczesniej i zaraz zanikaly), a ta niestety nie zginela. Powinienem miec teraz nauczke na przyszlosc, zeby nic nie wyciskac. Nie boli mnie, nie swedzi ani nie piecze, ale mimo wszystko przeszkadza. Nawet nie probuje wyciskac, zreszta i tak sie nie da. Jak myslicie co to moze byc?
Z gory dzieki za pomoc
zdjecie
http://img515.imageshack....62008170tm7.jpg
BASF - Pon 23 Cze, 2008 Temat postu: Re: krosta na penisie - foto
sobi22 napisał/a: | Otoz od dwoch tygodni mam ciagle ta kroste na penisie. Zaczelo sie od tego, ze niepotrzebnie wycisnalem mniejsza krostke (robilem tak juz wczesniej i zaraz zanikaly), a ta niestety nie zginela. Powinienem miec teraz nauczke na przyszlosc, zeby nic nie wyciskac. Nie boli mnie, nie swedzi ani nie piecze, ale mimo wszystko przeszkadza. Nawet nie probuje wyciskac, zreszta i tak sie nie da. Jak myslicie co to moze byc?
Z gory dzieki za pomoc
zdjecie
http://img515.imageshack....62008170tm7.jpg |
Zwykły pryszcz. Poczekaj aż sam się wchłonie. Cieszę się, że zrozumiałeś tą lekcję z wyciskaniem.
kapcius - Pon 23 Cze, 2008
też mam coś takiego i jednak się nie wchłonęło -,-
BASF - Pon 23 Cze, 2008
kapcius napisał/a: | też mam coś takiego i jednak się nie wchłonęło -,- |
Wiesz nie ma określonego czasu aby wiedzieć za ile on się wchłonie. Czas, czas i jeszcze raz czas.
morg - Wto 24 Cze, 2008
heh to sie raczej nie wchlonie...a w dotyku twarde jest? jesli tak to tez mialem takie cos,od wyciskania prawdopodobnie.wycisnalem to i juz nie wyroslo troche glupio zrobilem ale coz,nic sie nie stalo
groszQ - Czw 26 Cze, 2008
miałem podobną "przypadłość" , też myślałem że się samo wchłonie, ale niestety , po kilku tygodniach poprostu delikatnie naciąłem i wycisnąłem to, bolało jak cholera ale się szybko zagoiło i teraz jest już wszystko ok, ani śladu nawet nie ma
(nie wiem jak jest u ciebie ale w moim przypadku ta krosta była dość twarda, wyglądała podobnie )
|
|