Inne problemy - torbiel

darby1 - Sro 18 Cze, 2008
Temat postu: torbiel
witam mam na penisie torbiela,po wizyie u urologa stwierdził on że to nic szkodliwego i moge go pzebijać igłą.jak mam go przebic? co o tym sądzicie?
sendor - Sro 18 Cze, 2008

darby1 napisał/a:
witam mam na penisie torbiela,po wizyie u urologa stwierdził on że to nic szkodliwego i moge go pzebijać igłą.jak mam go przebic? co o tym sądzicie?

yyyy?? niby ze sam masz przebic torbiela?? stary powiem ci tak ja bym popierdo*il tego urologa i sam za cos takiego bym sie za chiny nie wzial. ale jezeli jednak bedziesz chcial sam to zrobic to sie zaopatrz w igle (bez tego ani rusz :P ) rekawiczki lateksowe (chiryurgiczne) spirytus i wate, miejsce przecierasz spirytem naciagasz skore dwoma pacami wokol tego czegos delikatnie naklowasz i tyle

(ale zeby nie bylo to jest czysta teoria jak to moim zdaniem powinno wygladac ja bym sie za to nie zabral za nic w swiecie, takze za ewentualne szkody nie odpowaidam :P

BASF - Czw 19 Cze, 2008

sendor napisał/a:
darby1 napisał/a:

(ja bym sie za to nie zabral za nic w swiecie, takze za ewentualne szkody nie odpowaidam :P

Oczywiście sendor nic nie powinno się przebijać igłą. Zagadzam się. I na bank żaden lekarz nie powiedział mu żeby sam sobie to przekłuł. Jesli już miałby taki fakt mieć miejsce to wykonałby on to w gabinecie.

nonie - Czw 19 Cze, 2008

Udaj się z tym do lekarza/specjalisty... nie ruszaj tego.
sendor - Czw 19 Cze, 2008

BASF napisał/a:
Oczywiście sendor nic nie powinno się przebijać igłą. Zagadzam się. I na bank żaden lekarz nie powiedział mu żeby sam sobie to przekłuł. Jesli już miałby taki fakt mieć miejsce to wykonałby on to w gabinecie.

no stary ja to wiem i ty to wiesz, ale jak sie spodziewam zadne namowy nic tu nie pomoga i sam to przebije wiec wole mu powiedziec jak to zrobic w "miare" bezpiecznie. natomiast tak jak mowie nie doradzam tego absolutnie bo to totalna glupota wg mnie i odpowiedzialnosci za skutki zabiegu domowym sposobem nie biore na siebie

BASF - Czw 19 Cze, 2008

sendor napisał/a:
no stary ja to wiem i ty to wiesz, ale jak sie spodziewam zadne namowy nic tu nie pomoga i sam to przebije wiec wole mu powiedziec jak to zrobic w "miare" bezpiecznie. natomiast tak jak mowie nie doradzam tego absolutnie bo to totalna glupota wg mnie i odpowiedzialnosci za skutki zabiegu domowym sposobem nie biore na siebie

No i po raz kolejny się zgadzam z Tobą. :)

sendor - Pią 20 Cze, 2008

BASF napisał/a:
No i po raz kolejny się zgadzam z Tobą.

<browar>