Krosty i plamki - Białe krostki
MetalPL - Pon 16 Cze, 2008 Temat postu: Białe krostki Witam,
NA Penisie nie na Żołędziu ale na skorce mam takie krostki jak gesia skroka... mam to od kiedy pamietam <sciana> sa one nie widoczene jak penis "lezy" lecz jak jest stoi to sa one no dosyc widoczne... nie sfedza nie pieka itp poprostu sa... ;|
kapcius - Pon 16 Cze, 2008
MetalPL napisał/a: | Witam,
NA Penisie nie na Żołędziu ale na skorce mam takie krostki jak gesia skroka... mam to od kiedy pamietam <sciana> sa one nie widoczene jak penis "lezy" lecz jak jest stoi to sa one no dosyc widoczne... nie sfedza nie pieka itp poprostu sa... ;| |
było, było, było. Dzieciaczku, edukuj się a nie zadajesz głupie pytania. SZUKAJ
MetalPL - Pon 16 Cze, 2008
ehhh a moze jakas sensowniejsza wypowiedz jakos nie moge znalesc DOKLADNIE takiego problemu... bo w na zoledziu nie mam wogole nic ehh
x9 - Wto 17 Cze, 2008
ja też to mam na tym forum jest o tym przynajmniej kilkanaście tematów wiele osób to ma
są to....nie moge sobie przypomnieć...chyba "krostki perliste"(przed chwilą znalazłem w jakimś poście że są to grudki perliste prącia) czy jakoś podomnie - przeczytałem o tej nazwie na tym właśnie forum więc nie bredze
nie przejmuj się to nic poważnego
[ Dodano: Wto 17 Cze, 2008 ]
masz tu znalazłem coś bardziej z sensem napisane przez XTest
mam nadzieję że się nie obrazi że zerżnołem jego wypowiedź
Jest sensowna i ja trzymam się tej wersji
XTest
Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008
Są to Perliste grudki prącia. Pojawiają sie w okresie dojrzewania u kilku- kilkunastu procent zdrowych mężczyzn. Częściej spotykane są u mężczyzn nieobrzezanych. Perliste grudki prącia Nie sa chorobą zatem nie wymagaja leczenia. Jeśli grudki stanowią defekt kosmetyczny, można je usunąć chirurgicznie.
kapcius - Wto 17 Cze, 2008
No widzisz? Szukanie nie boli
nonie - Sro 18 Cze, 2008
Też to mam, ale wyglądają spoko :] Nie masz się czym przejmować.
Pozdrawiam.
MetalPL - Pią 27 Cze, 2008
nei wiem czy to dokladnie o to chodzi... bo ja mam te "krostki' prawie na całym czlonku ;/
groszQ - Pią 27 Cze, 2008
to nie jest choroba , nie musisz się tym martwić
|
|