Inne problemy - problem.

razer123 - Pią 13 Cze, 2008
Temat postu: problem.
witam mam 18lat mam taki problem ze penis ma 15.5cm i wydaje mi sie ze to za malo ale jest taki problem ze strasznie szybko mi staje jak tylko pomysle sobie o sexie albo jakas dziewczyne fajna widze to moment i mi staje nie da sie tego jakis zrobic zeby wolniej sie podniecac
paulinka - Pią 13 Cze, 2008

razer123, czytaj forum a nie idziesz na łatwiznę nie chce się pisać po raz 174 tego samego
razer123 - Pią 13 Cze, 2008

poczytalem wiec niby to jest normalne ile razy juz bylo tak smieszne :D bo pare razy pokazywalem ze mi stoi i ze sie podniecam jak patrze na dupeczke fajnej laski w opcilsych spodniach albo na cycuszki :D odrazu tylko1 w glowie ale bym ja przelecial ;>
x9 - Pon 16 Cze, 2008

ja mam 15 lat a staje mi dosłownie w sekunde
nie wiem czy to normalne :?:

[ Dodano: Pon 16 Cze, 2008 ]
ok już wiem że to normalne
razer123 ja jednak jeszcze swojego troche bardziej kontroluje :D :D :P

BASF - Pon 16 Cze, 2008

x9 napisał/a:
ja mam 15 lat nie wiem czy to normalne

Masz zdecydowanie za mało aby przebywać legalnie na tym forum.

x9 - Pon 16 Cze, 2008

zarejestrowałem sie bo miałem problem ze stulejką
ale jak Ci przeszkadzam to mnie wywal prosze bardzo

kapcius - Pon 16 Cze, 2008

razer123 napisał/a:
bo pare razy pokazywalem ze mi stoi i ze sie podniecam jak patrze na dupeczke fajnej laski w opcilsych spodniach albo na cycuszki :D odrazu tylko1 w glowie ale bym ja przelecial ;>

Jesteś największym prymitywem na tym forum, skoro wolisz "opcisłe spodnie" to może spuszczaj się do nich, bo wątpie czy jakakolwiek kobieta będzie chciała poczuć się jak 'opcisła suka' -.- żal, żal i jeszcze raz żal. Swoje dupsko przeleć jak się tak doczekać nie możesz -.-

Goffery - Sro 08 Paź, 2008

kapcius, dobrze powiedziales
matteusz - Sro 08 Paź, 2008

myśl o kolegach :P