Inne problemy - OBTARTY PENIS

Inus - Pią 06 Cze, 2008
Temat postu: OBTARTY PENIS
Mam problem uprawiam seks z laską od roku zawsze z prezerwatywą ostatnio były jakies dziwne i mi obtarły członka. przez pierwsze dwa dni mnie lekko piekło i schodził naskurek z napletka. Ale te miejsce jest chyb nadal wrażliwe minał już prawie tydzień. ale myśle że jak dzisiaj znowu to zrobimy to problem wróci. Może wie ktoś co robić ????
Hubertttus - Pią 06 Cze, 2008

prawdopodobnie masz uczulenie na jakiś składnik sybstancji plemnikobójczej jaka wysmarowany jest kondon lub na latekx albo załapałes coś od dziewczyny mimo gumki. :?
Inus - Pią 06 Cze, 2008

Nie to nie to napewno. uzywam prezerwtywy zawsze a moja dziewczyna nic nie ma i wczesniej nic mi nie dolegało. Ale jak sie zastanowie to tamta prezerwatywa była jakas dziwna. Ale co myślicie przejdzie to samo??? ile można czekać seks to podstawa
maniac - Sob 07 Cze, 2008

Jak prezerwatywa może być "Dziwna" :shock: Moze ma Aids!!
tomas13 - Sob 07 Cze, 2008

Zmień prezerwatywy na inne. Przecież drogie nie są. Kup zupełnie innego producenta. To chyba nie jest problem. Na początek najlepszy sposób.
Inus - Pon 09 Cze, 2008

Fajnie że odpiasłeś krakowiaczek. No ja teraz czekam aż mi przejdzie i będę mógł dalej to robić. a ta prezerwatywa to nie wiem jakoś sie zsuwała i mi go obtarła nie wiem czemu może pochwa przeschła i nie było poślizgu coś takiego chyba było
sendor - Wto 10 Cze, 2008

pipipi napisał/a:
Hejka
Ja mam taki miecz , którym walczę na podwórku z kolegami i on też ma pochwę ... to jest to samo co obtarło penisa inusowi ?

najbardziej bezsensowny post jaki w zyciu przeczytalem <zal>

Inus - Wto 10 Cze, 2008

Pipi nie wie od czego ma swojego a zabiera głos. pewnie wkładasz swój w obój jak w Americanie Pie 4 haha
kapcius - Wto 10 Cze, 2008

pipipi napisał/a:
A tak dla Twojej informacji to można wkładać "swojego" na przykład w foczkę :lol:

jak lubisz zwierzęta -,- to się jakoś nazywa.. zoofil? -__-

kapcius - Wto 10 Cze, 2008

Nie wyobrażaj sobie za dużo, wiem ze myśl, ze ktoś wali konia podnieca cie potrójnie, ale sorry, nie dostarcze ci powodów do tego. Wiesz co? znudziło mi sie juz pisanie, twoje tez juz mnie wkurw _a, bo sie non stop przypier_lasz do moich postów.
Inus - Wto 10 Cze, 2008

No bo pipi to P......łi dlatego musi sie wyżyć na innych
sendor - Wto 10 Cze, 2008

pipipi napisał/a:
Hejka
To wytrzyj ładnie rączki i idź odrabiać lekcje

ehhh... az sie przykro robi...

Inus - Czw 12 Cze, 2008

Wie ktoś jak wyleczyć to? by ta skórka z napletka sie już nie odrywała i było jak dawniej ????