Luźne dyskusje o męskich sprawach - czy jest sposób na...
Strikerx - Czw 22 Maj, 2008 Temat postu: czy jest sposób na... na pocące się dłonie?to troche głupie ale jak chodzę z dziewczyną i ogólnie w różnych sytłacjach pocą mi się dłonie strasznie. Jest na to jakiś sposób?
wielkipenis - Czw 22 Maj, 2008
Idź zbadać hormony. Jak wszystko będzie OK to jedynie kosmetyki moga trochę pomóc. Popytaj w sklepach.
nonie - Pią 23 Maj, 2008
Ja polecam złapać jakąś konsultantkę z Avon'u albo Oriflame i kupić krem do rąk. Ja też miałem z tym problemy, kupiłem krem i po kłopocie.
Alex-sex - Pią 23 Maj, 2008
moze trzymasz je w kieszeniach? ja tak mam wystarczy ze potrzymam reke w kieszeni i po chwili jest juz spocona.
Moze to tez byc spowodowane stresem
Strikerx - Pią 23 Maj, 2008 Temat postu: odp nie mam rąk w kieszeni ale może to być też spowodowane stresem czyli jedyny sposob to randka z konsultantką i jakiś krem?
no byc może tak , a konsultantka ładna?
Strikerx - Pią 23 Maj, 2008 Temat postu: odp okaże się w praniu czyli jak ją znajdę
acha czytałem tez gdzies ze pocenie dloni to objaw czegos tam zwiazanego z tarczyca tzw woli czy jakos tak
migg - Nie 25 Maj, 2008
Możesz kupić taki preparat Antidral około 15zł. Działa również na ręce. Zmniejsza potliwość.
harold mckee - Nie 25 Maj, 2008
| migg napisał/a: | | Możesz kupić taki preparat Antidral około 15zł. Działa również na ręce. Zmniejsza potliwość. |
zgadza sie jest wysmienity!
a jedna buteleczka starczy na 2 miechy czasem i dluzej! (przy poprawnym stosowaniu)
|
|