Luźne dyskusje o męskich sprawach - czy jest sposób na...

Strikerx - Czw 22 Maj, 2008
Temat postu: czy jest sposób na...
na pocące się dłonie?to troche głupie ale jak chodzę z dziewczyną i ogólnie w różnych sytłacjach pocą mi się dłonie strasznie. Jest na to jakiś sposób?
wielkipenis - Czw 22 Maj, 2008

Idź zbadać hormony. ;-) Jak wszystko będzie OK to jedynie kosmetyki moga trochę pomóc. Popytaj w sklepach.
nonie - Pią 23 Maj, 2008

Ja polecam złapać jakąś konsultantkę z Avon'u albo Oriflame i kupić krem do rąk. Ja też miałem z tym problemy, kupiłem krem i po kłopocie.
Alex-sex - Pią 23 Maj, 2008

moze trzymasz je w kieszeniach? ja tak mam wystarczy ze potrzymam reke w kieszeni i po chwili jest juz spocona.
Moze to tez byc spowodowane stresem

Strikerx - Pią 23 Maj, 2008
Temat postu: odp
nie mam rąk w kieszeni ale może to być też spowodowane stresem czyli jedyny sposob to randka z konsultantką i jakiś krem? :D

no byc może tak :D , a konsultantka ładna?
Strikerx - Pią 23 Maj, 2008
Temat postu: odp
okaże się w praniu czyli jak ją znajdę :D

acha :D czytałem tez gdzies ze pocenie dloni to objaw czegos tam zwiazanego z tarczyca tzw woli czy jakos tak
migg - Nie 25 Maj, 2008

Możesz kupić taki preparat Antidral około 15zł. Działa również na ręce. Zmniejsza potliwość.
harold mckee - Nie 25 Maj, 2008

migg napisał/a:
Możesz kupić taki preparat Antidral około 15zł. Działa również na ręce. Zmniejsza potliwość.

zgadza sie :) jest wysmienity!

a jedna buteleczka starczy na 2 miechy :) :P czasem i dluzej! (przy poprawnym stosowaniu)