Krosty i plamki - Dziwne krostki...

dedek - Czw 24 Kwi, 2008
Temat postu: Dziwne krostki...
Witam!! Ktoś mi może powiedzieć co to jest i co z tym zrobić??
BASF - Czw 24 Kwi, 2008

dedek napisał/a:
co z tym zrobić??

Ja proponuję do lekarza się wybrać

lysy9110 - Pon 05 Maj, 2008

dołączam się do pytania mam identyczne tylko więcej ;) czy to coś poważnego ??
Artur18 - Czw 08 Maj, 2008

Myjcie codziennie dobrze pyte
lysy9110 - Czw 08 Maj, 2008

ha ha ha bardzo smieszne tylko z tego co wiem , mam to od pierwszego sciągnięcia napletka więc wiesz ...
dedek - Pią 09 Maj, 2008

myslałem ze ktoś coś z sensem powie..... a do lekarza na wichurze raczej ciężko pójśc....
BASF - Pią 09 Maj, 2008

dedek napisał/a:
myslałem ze ktoś coś z sensem powie..... a do lekarza na wichurze raczej ciężko pójśc....

No to widocznie krostki Ci nie przeszkadzają, więc po co wogóle było to pytanie.
Jeśli dokuczłyby Ci to poszedłbyś do lekarza...

Hubertttus - Pią 09 Maj, 2008

W tym przypadku krostki perliste zadomowiły się na napletku a nie na żołędzi.
lysy9110 - Wto 13 Maj, 2008

czyli wszystko jest OK ??
Ursus4 - Czw 15 Maj, 2008

Dedek - kiedy Ci to wyskoczyło? Miałeś może stulejke wcześniej i odsłoniłeś główke dopiero niedawno? Tak pytam , bo to może być taka reakcja skóry czy jakieś gruczoły ale idz lepiej do wenerologa z tym .
lysy9110 - Czw 15 Maj, 2008

tzn ja moge odpowiedzieć , pierwszy raz skórke z żołędzia sciągnąłem w 1 gimnazjum( kiedyś także to robiłm ale tylko w kąpieli i to bardzo żadko ) i już tak poprostu miałem
Ursus4 - Pon 19 Maj, 2008

heh , odpada. Nie zauważyłem wcześniej wieku w twoim profilu . W takim razie nie wiem . Może to Kłykciny? Ale strzelał nie będę. Idz do lekarza z tym i napisz co Ci powiedział bo jesteśmy ciekawi :P .
lysy9110 - Wto 20 Maj, 2008

dermatolog ?? mam 16lat
Ursus4 - Pią 23 Maj, 2008

Cytat:
dermatolog ?? mam 16lat

Pisałem do Dedka :wink: . A 16 lat to jakas przeszkoda przed wizytą u dermatologa ew. wenerologa? (na tego drugiego nie trzeba mieć skierowania od rodzinnego a jest refundowany tylko dostępny raczej w większych miastach).