Kulfon1983 - Nie 13 Kwi, 2008 Temat postu: Pojedynek penisów.
Penis 1
Długość: 21 cm
Obwód: 16 cm
Penis 2
Długość: 19 cm
Obwód: 14 cm
Dołohov - Nie 13 Kwi, 2008 Czyje w ogóle są te penisy i jaki jest sens/cel tego pojedynku?Hubertttus - Nie 13 Kwi, 2008 Na czym miałby polegać ten pojedynek,podejrzewam że to ten sam penis bene - Pon 14 Kwi, 2008 kulfon moze calej rodzinie cyka ?tomas13 - Pon 14 Kwi, 2008 Oba urocze bene - Pon 14 Kwi, 2008 Hmm moze naprawde gdzies panowie mierza sie na penisy a my rozstrzygamy ich pojedynki ? Kulfon zdradz nam prawde...Kulfon1983 - Sro 16 Kwi, 2008 Penisy zaprezentowane tu są od panów (polaków) z różnych portali gdzie można zaprezentować swój sprzęt.Idea jest taka by wybrać najładniejszego penisa roku Wygrany z tego pojedynku zmierzy się z wygranym z innego pojedynku itd. akcent - Sro 16 Kwi, 2008 ten pierwszy kolo ma jajka jak worki jeszcze takich nie widziałem...
Cytat:
Hejka
Ten pierwszy jest piękny !
Jestem facetem ale dałbym wiele żeby choć potrzymać go w ręce
A te jądra ... no po prostu bajka
PS.
Nie wiem kto ma więcej szczęścia ... właściciel takiego berła czy ta ( lub ten ) co ma z nim do czynienia ?
No ale sobie apetytu narobiłem
Ja zrozumiałem to jak ofertę geya kapcius - Czw 17 Kwi, 2008 2 zdecydowanie :dTomaszekx69 - Sob 19 Kwi, 2008 hmm... dl;aczego same wielkie moga byc ładne czy tam jakie ? moze jakies małe do 3 pojedynkui daj ? bo same duze ble kobiety zdaje mi sie ze nie patrza na jego wyglad tylko jego zawartosc