Luźne dyskusje o męskich sprawach - ciągłe podniecenie
snapee - Nie 06 Kwi, 2008 Temat postu: ciągłe podniecenie zazdroszczę wszystkim mężczyzną którzy umieją zapanować nad swoim penisem :/ ja mam 20 lat a ciagle mi staje kiedy tylko chce :/ często na basenie albo coś :/ i głupio sie czuje kiedy sami faceci a mi penis staje (( też macie taki problem? ja na basenie nie moge nawet iść pod prysznic ;/ bo mi pręży się jak głupi :// żebym chociaż miał co pokazać a tu..ehh
Hubertttus - Nie 06 Kwi, 2008
Nie przejmuj się to młodość robi swoje i na pewno nikt nie ma Ci za złe bo większość rozumnie że młodzi nie panuja nad tym.I to nie ma nic wspólnego z oriętacją homoseksualną.Ciesz się że Ci że jest sprawny ,z wiekiem nauczysz się panować i nie myśl o tym że Ci stanie tylko rób to co masz robić(np.brać prysznic).
Dołohov - Nie 06 Kwi, 2008
Nie przejmuj sie, też tak mam chociaż już coraz rzadziej na szczęśćie Poprostu gdy ci stanie na basenie pomyśl o czymś nieprzyjemnym Na mnie to zawsze działa
Szymon7 - Nie 06 Kwi, 2008
Też mam 20lat i rozbrykanego penisa ale jakoś zbytnio mi to nie przeszkadza
bene - Nie 06 Kwi, 2008
Wg. mnie jeszcze nie oswoiles sie z tym ze widzisz penisy innych facetow itp. Poprostu im wiecej taka sytuacja sie wydarzy tym bardziej bedziesz doswiadczony i tym lepiej bedziesz panowal nad wlasnym cialem ;] Wiec nie boj sie tylko czekaj az sie do tego przyzwyczaisz i bedzie to dla Ciebie normalne ;]
piokra - Czw 17 Kwi, 2008
nie przejmuj sie tym i nie krepuj, to sie chyba kazdemu zdaza raz czesciej lub zadziej i napewno to nie ma zadnego zwiazku z orientacja itp...... zazwyczaj nikt tego nie zauwazy bynajmniej uda ze nie zauwazy a tak naprawde to tylko znak dla cibie ze jestes zdrowy
allegro91 - Sob 19 Kwi, 2008
Czy wy jak chodzicie na basem i się puźniej pod prysznicem myjecie to rozbieracie się do naga i tak paradujecie tam czy w slipach?????????
BASF - Sob 19 Kwi, 2008
A czy jak się kąpiesz w domu w wannie/pod prysznicem to też idziesz w slipach.
Przecież to jest oczywiste, ze nago. Nie wyobrażam sobie inaczej.
Xardas - Nie 20 Kwi, 2008
No zauważyłem że im częściej widzę mężczyzn nago to mnie to przestaje ruszać. I co najważniejsze nie myśl o tym to ci nie będzie stawał. Ja robię swoje i tyle
M-H - Nie 20 Kwi, 2008
Bez slipek. Po basenie trzeba sie dobrze wymyc... Z reszta to jest normalna rzecz.
zwirek0074 - Wto 16 Cze, 2009 Temat postu: Re: ciągłe podniecenie
| snapee napisał/a: | zazdroszczę wszystkim mężczyzną którzy umieją zapanować nad swoim penisem :/ ja mam 20 lat a ciagle mi staje kiedy tylko chce :/ często na basenie albo coś :/ i głupio sie czuje kiedy sami faceci a mi penis staje (( też macie taki problem? ja na basenie nie moge nawet iść pod prysznic ;/ bo mi pręży się jak głupi :// żebym chociaż miał co pokazać a tu..ehh |
Nie zazdrość tylko myj się pod prysznicem nago. Zawsze możesz się odwrócić. Na moich WF-ach niektórzy też mieli wzwody ale z czasem im przeszło. Im więcej myślisz żeby nie mieć wzwodu na basenie tym częściej go masz.
noemalny09 - Wto 16 Cze, 2009
też mam taki problem ze mi staje w podobnych sytuacjach. czuję z tym troche dziwnie bo ktoś z boku może sobie pomyśleć ze jestem homo bo staje mi przy facetach.
[ Dodano: Wto 16 Cze, 2009 ]
mam 18 lat też mam taki problem ze mi staje w podobnych sytuacjach. czuję z tym troche dziwnie bo ktoś z boku może sobie pomyśleć ze jestem homo bo staje mi przy facetach.
Seba081 - Sro 17 Cze, 2009
noemalny09, jak oswoisz się z widokiem nagiego ciała to nie będzie to już Cie podniecało. Czym więcej zwracasz uwagę na wzwód tym gorzej...
|
|