Inne problemy - PRYSZCZ Na PENISIE
Tropik - Pią 04 Kwi, 2008 Temat postu: PRYSZCZ Na PENISIE Ostatnio zauważyłem na penisie mały pryszcz. Bolał. Pomyślałem żę zniknie ale po 3 dniach urusł bardzo duuuży teraz jak go dotknę to bardzo boli. Nawet jak się o majtki potrze! Nie weim co mam z nim zrobić... Może można go wycisnąć? On jest duży i ma na końcu trochę białego i widzę jakiś czarny punkcik w nim... Co to może być? Czy to poważne?
paulinka - Sob 05 Kwi, 2008
Tropik, myślę że jakbyś pokazał byłoby łatwiej pomóc, z tego co czytam wydaje mi sie że to wągier skoro czarny punkcik i ropa ale oczywiście mogę sie mylić poza tym przy kile występuje najczęściej jeden taki jakby pryszcz w którym znajduje sie bardzo duża ilość kredków bladych myślę że powinieneś udać się do lekarza gdyż kiła to bardzo poważna choroba a tu niestety możesz mieć z nią do czynienia, powstrzymaj sie od współżycia w najbliższym czasie jeżeli nie chcesz zarazić kogoś innego gdyż teraz gdy choroba sie rozwija najszybciej zaraża sie osoby z którymi współżyjesz
paulinka - Sob 05 Kwi, 2008
pipipi napisałam że to może też być wągier ale moim zdaniem lepiej iść do lekarza z przygotowaniem że może być to coś złego niż usłyszeć skazanie dopiero tam
Tropik - Sob 05 Kwi, 2008
Postanowiłem go lekko dotknąć i nie uwierzycie! Poprostu pękł i wyleciała z niego ogromna ilość białego płynu. Potym gdy go dotykam, już mnie nie boli. Nie wiem co to było... Ale bąbel nadal został... chyba jeszcze się tam będzie zbierać...
szuszu - Sob 12 Kwi, 2008
Tropik czasami zdarza się że na penisie robi się taki ropień i objawy są dokładnie takie jak piszesz. Przy zachowaniu higieny możesz go dokładnie wycisnąć, potem przemyć spirytusem /będzie szczypało / i powinno się wygoić szybko.
Wiem to z autopsji
Pozdrawiam
Tropik - Nie 13 Kwi, 2008
Ok. Obok zrobił się taki sam - też wycisnąłęm... Teraz mam spokuje ale po obydwóch został ślad... jakby blizna... ale sie tym nie przejmuje bo prawie nie widać ich. A co do higieny to u mnie dobrze - codziennie się myję itd.
szuszu - Nie 13 Kwi, 2008
Tropik Chodziło mi o zachowanie higieny przy wyciskaniu... , ale jesli wycisnąłes i przemyłeś to już powinno być spoko
Pozdrawiam
kapcius - Wto 15 Kwi, 2008
a ja nie mogę wycisnąć, nawet próbowałem igłą nakuć i sie nie da jakoś..
|
|