Krosty i plamki - problem młodego Foto!

paddy12 - Pią 04 Kwi, 2008
Temat postu: problem młodego Foto!
Witam, mam niespełna 18 lat i mam problem z penisem.
Nie mam zabardzo gdzie sie z tym udać gdyż pochodzę z za przeproszeniem "z zadupia" i w mojej przychodzi i w przychodni w miescie obok przyjmuje matka mojej koleżnaki i nie mam odwagi przy niej sie obnażyć pokazać problem.
W dolnej części żołędzia sa białe Chrostki. Mam ten problem już od paru lat, nie wiem gdzie to złapałem, nie współżyłem jeszcze.
dodaje foto
plizz pomocy

XTest - Pią 04 Kwi, 2008

To calkowicie normalnie :) Pewnie ma to polowa populacji meskiej !
akcent - Pią 04 Kwi, 2008

Co ty gadasz? Normalne?

Mam to samo i ten sam problem opisywałem w moim poprzednim temacie...

Więc i ja dołączam sie do pytania, Co to jest? i jak z tym walczyć?

XTest - Pią 04 Kwi, 2008

Są to Perliste grudki prącia. Pojawiają sie w okresie dojrzewania u kilku- kilkunastu procent zdrowych mężczyzn. Częściej spotykane są u mężczyzn nieobrzezanych. Perliste grudki prącia Nie sa chorobą zatem nie wymagaja leczenia. Jeśli grudki stanowią defekt kosmetyczny, można je usunąć chirurgicznie.
akcent - Pią 04 Kwi, 2008

Jeśli masz rację to kamień serca... Myślałem że wdała mi się jakaś infekcja
Hubertttus - Sob 05 Kwi, 2008

Xtest ma racię to całkowicie normalne,nie zalecam żadnej walki,poprostu zaakceptować
Poczytajcie sobie na stronach o perlistych krostkach.

akcent - Sob 05 Kwi, 2008

czy to nie znika po jakimś czasie?
sendor - Sob 03 Maj, 2008

http://pl.wikipedia.org/w...%85cia#Leczenie
http://pl.wikipedia.org/wiki/Prosaki
pipipi napisał/a:
Hejka "specjaliści"
To są po prostu prosaki , żadne tam "perliste grudki prącia" , i nie są zależne od wieku dojrzewania tylko to są "zmodyfikowane" mieszki włosowe

A tak by the way "specjalisto" chyba czegos nie odczytales bo da sie usunac grudki perliste/prosaki.

pipipi napisał/a:
Jak ktoś ma swoistego "pecha" to włosy chciałyby mu wyrosnąć właśnie na penisie .
PS.
Biorąc pod uwagę jak szybko się unosisz to Ty masz włosy już w połowie czoła , jak ... sam sobie odpowiedz

ohhh tak straszny pech nie ma co nic tylko plakac :P straszny kozaczek z Ciebie czlowieczu. od tego tez mozna miec zaburzenia wzwodu.

michal-19 - Nie 11 Maj, 2008

Mam taki sam problem jak ten na zdjeciu powyżej. Tylko, że mój problem polega na tym, że czasem boli. Proszę powiedzcie mi do jakiego wogóle specjalisty należy się udać? Do androloga, urologa, dermatologa? Wolałbym od razu trafić do dobrego specjalisty, bo to dość krępujące.
sendor - Wto 13 Maj, 2008

pipipi napisał/a:
A Ty sendor masz zaburzenia ale ... logicznego myślenia , postrzegania i czytania ze zrozumieniem tekstu ( gimnazjum się kłania )

czlowieku tak to sie wyrazaj do kumpli nie do mnie. zbyt powaznym czlowiekiem jestem zeby byle "co" tak do mnie mowilo. nara chlopczyku.