Æwiczenia - Prosze o pomoc :(

tomalosw - Czw 27 Mar, 2008
Temat postu: Prosze o pomoc :(
Wr... ostatnio mam problemy z wytryskiemm.. :( dochodze za szybkooo.. chcialem cwiczyc miesnie PC i dlatego mam pytanie. Miesnie nalezy cwiczyc codziennie ? czy jakies przerwy robic? Gdy bede mial wyæwiczone miêsnie to gdy bede juz dochodzil to mam miesnie zacisnaæ jak podczas cwiczen? Mam nadzieje ze mi pomozecie :)
M-H - Czw 27 Mar, 2008

Mozesz cwiczyc co 2 dzien. Ale na rezultaty bedziesz musial poczekac co najmniej 3-4miechy pryz dobrym treningu. Popatrz za jakimis srodkami opozniajacymi wytrysk typu masci, spraye. Pomocny jest rowniez alkohol kilkanascie minut przed stosunkiem. Pamietaj tez, ze po pierwszym wytrysku drugi przychodzi pozniej.

aha.. :D no ale warto przeciez sprobowac. nic innego mi nie zostalo. A jeszcze pytanko male: tak na Twoje oko ile dziennie musze powtorzyc cwiczenie ?
M-H - Czw 27 Mar, 2008

No tak przynajmniej 800 na dzien ale im wiecej tym lepiej.

wow.. a jeszcze jedno pytanie. Odnosnie tego czy wogole dobrze to wykonuje. Bo przy tym æwiczeniu wystarczy ze bede napinal miesnie.. aa nie ze musze miec erekcje albo cos ?
M-H - Czw 27 Mar, 2008

Z erekcja jest lepiej ale bez tez mozna spokojnie cwiczyc. Z erekcja jak cwiczysz to bardziej czujesz te miesnie i lepiej(wygodniej) wykonywuje sie powtorzenia. Erekcja nie moze byc 100% tylko tak na 60-70%. Ale jak juz pisalem bez erekcji tez mozan wykonywac... z reszta tyle powtorzen na erekcji jest ciezko i trudno wykonac :) .
tomalosw - Pi± 28 Mar, 2008

ok Dzieki wielkie.. to w takim razie.. co 2 dni po tak 300 razy ale co tydzien bedzie stawka wzrastala :D