Inne problemy - problem z masturbacja
KakashiPL - Pon 24 Mar, 2008 Temat postu: problem z masturbacja sorki ze wypadam z takim podstawowym problemem ale gdy reka sura zwykla gdy sie masturbuje to takie czuje bol nie mocny ale jakbym mial od razu erekcje czy to zle czy zawsze albo czesto czeba uzywac jakies srodki wazelina lub cos innego aby reka mogla sie slizgac i bez bolu ??? i jak cos mam stosowac to co to ma byc tym czasowo w wannie to bmydlo biorem??? prosze o pomoc
gmail - Pon 24 Mar, 2008
hmmm... mozesz napisac jeszcze raz?:)
ogolnie powinno sie walic dobrze bez nawilzaczy
ale jesli potrzebujesz to kup sobie jakis balsamik i po nalozeniu na peniska wal - bedzie poslizg i lepsze doznania
KakashiPL - Pon 24 Mar, 2008
a moze podasz jakas nazwe nawilzacza?? tera co dopieo wyszelm z wany zastosowalem juz 10 chyab raz mydlo i tera czuje chyba pieczenie czlonka albo naskorka moze wiecie?? dlaczego??
gmail - Pon 24 Mar, 2008
ja swojego czasu stosowalem balsamu do ciala AA HELP i przynosil ulge... mozesz sprobowac tez balsamu nivea lub dove pojdz poprostu do jakiejs drogerii i cos wybierzesz:D daj znac jak juz cos kupisz:)
adonius - Wto 25 Mar, 2008
Ogólnie mydło chyba wysusza skórę i do walenia się zbytnio nie nadaje. No i przydało by się gdybyś pisał trochę jaśniej
KakashiPL - Wto 25 Mar, 2008
ale tera chyba se podraznilem gore skory poczatek jest czerwona i szczypie poczekamy czasem:P
gmail - Wto 25 Mar, 2008
musisz zastosowa balsam i bedzie ok!:)
KakashiPL - Pią 28 Mar, 2008
moze byscie bardziej powiedzieli co bym mial stosowac do poslizgu
paulinka - Nie 30 Mar, 2008
wazelina albo oliwka dla dziewci
nonie - Nie 04 Maj, 2008
Ja podczas kąpieli nakładam szamponu lub żelu pod prysznic Troszkę piecze bo podrażnia, ale za to jest czysty i miękki(przyjemny w dotyku) po kąpieli
|
|