Krosty i plamki - Biale cos wokol napletka (foto)
barakuda - Pią 14 Mar, 2008 Temat postu: Biale cos wokol napletka (foto) Moze ktos mi pomoc? nie wiem co to jest, jakby biale krostki/zgrubienia na napletku, przez nie napletek sie nie rozciaga tak jak powienien i odciaganie go jest utrudnione. nie swedzi, nie boli poprostu przeszkadza.
[ Dodano: Pon 24 Mar, 2008 ]
zalaczam fotki, problemem sa biale sgtwardnienia tworzace jakis pierscien dookola napletka, jak widac przez to utrudnione jest jego sciaganie. ni boli i nie swedzi. ktos wie co to jest?
MESSENGER - Nie 30 Mar, 2008
ziomek Ty masz stulejke... idz z tym do specjalisty lepiej
z tego co widac nie mozesz do konca go "zdjac" a te kropki zostaw na pozniej
(prawdopodobnie sa one spowodowane ta stulejka)
mask - Sro 02 Kwi, 2008
A co jeśli mam podobnie - ale wcześniej nie miałem stulejki?
XTest - Czw 03 Kwi, 2008
Ale co masz podobnie ? Krosty czy Stulejkę ?
mask - Pią 04 Kwi, 2008
XTest napisał/a: | Ale co masz podobnie ? Krosty czy Stulejkę ? |
Nie mam krost - chociaz skorka zrobila sie biala - ale tez tez mam stulejke, ktorej wczesniej ni e mialem - po prostu skora stala sie mniej elastyczna i nie rozciaga sie:(
XTest - Pią 04 Kwi, 2008
zglos sie do lekarza.. im wczesniej tym lepiej.. zabieg nie jest taki zly . Ja jak mialem ok 15 lat mialem taka jakby "mala stulejke" ale skore sobie "rozciegnelem" sam podczas goracej kapieli ;p
TuNeR800 - Nie 15 Cze, 2008
heheeee kolo ma poprostu wżarty serek pod napletek japierdolesz ;]mycie to podstawa do zdrowego penisa!!
lind - Czw 03 Lip, 2008
Jeśli otwór lub krawędź napletka jest twarda i pokryta białymi bliznami. Tkanka ta jest nieelastyczna i nie rozszerza się przy cofnięciu skóry i przeszkadza w oddawaniu moczu lub seksie, to niestety przykra wiadomość dla Ciebie - masz marskość żołędzi i napletka, a jest to poważniejsza odmiana liszaja twardzinowego, atakuje on skórę napletka u nieobrzezanych mężczyzn. Nie jest zaraźliwy, ale może okazać się, że obrzezanie będzie niezbędne.
|
|