Ćwiczenia - wczesny wytrysk a masturbacja

adonius - Nie 09 Mar, 2008
Temat postu: wczesny wytrysk a masturbacja
Mój problem polega na tym ,że dość szybko dochodzę. Jestem jeszcze prawiczkiem i chciałbym poprawić moją 'wytrzymałość'. Wiem ,że jedną z metod jest jak najdłuższa masturbacja. I tu pojawia się problem ponieważ staram się skończyć z onanizmem.

Czy są jakieś ćwiczenia czy metody nie polegające na masturbacji (ani na uprawianiu seksu niestety...) które mogą przedłużyć czas stosunku??

M-H - Nie 09 Mar, 2008

Cwicz miesnie Kegla(PC) Tu masz opisanie jak powiekszyc penisa domowymi sposobami i sa tam rowniez cwicznia na PC. http://www.penis.com.pl/pobierz.php
Jak chcesz wiecej informacji na temat PC to poszukaj na goole.

adonius - Pon 10 Mar, 2008

Dziękuję za szybką odpowiedź :) . Ćwiczenia musiałem z innej strony ściągnąć bo jak te otwieram to mi się tekst nie pokazuje tylko takie kropki.... :?
M-H - Pon 10 Mar, 2008

A co? moze facet nie ma ?
adonius - Wto 11 Mar, 2008

monik18 napisał/a:
...onanizm wzmacnia cały organizm...dlaczego chcesz skończyc...?

Trochę się naczytałem o negatywach masturbacji no i chyba chciałbym skończyć. Ktoś na forum już o tym mówił. Na razie trochę ciężko i ,że byłem przyzwyczajony do raczej częstej masturbacji to mój rekord to 8 dni bez 'walenia'. Zobaczymy czy padną kolejne rekordy....

A teraz, jak mam dzień 6, wystarczy ,że kilka sekund się ptaszkiem pobawię i już mogę dochodzić. Dlatego ten temat.

Cycus85 - Wto 11 Mar, 2008

prawda jest taka ze im wieksza abstynecja od masturbacji tym szybciej dojdze do wytrysku
ja od pewnego czasu robie tak
jak sie masturbuje to gdy dochopdze mocno napinam miesien pc,i po chwili znowu jade gdy czuje ze dochodze znowu zaciskam miesnie i tak z 5 powtorzen dziennie ale nie moze dojsc do wytrysku!!
chodzi o to zeby nauczyc organizm nowy bodzcow ktore sie doznaje
i dziennie cwicze miesien pc zaciskam sobie po poludniu jak siedzie przy kompie
pozdrowienia dla wytrwalych
bo warto

kaplan_ - Wto 11 Mar, 2008

naciagnij jak najmocniej nogi i jak najszybciej sie masturbuj :) :) :)
adonius - Sro 12 Mar, 2008

Cycus85 napisał/a:
chodzi o to zeby nauczyc organizm nowy bodzcow ktore sie doznaje

Przepraszam, ale nie za bardzo łapie :?

Cycus85 - Sro 12 Mar, 2008

adonius chodzi o to ze musisz organizm przyzwyczaic do nowych wrazen
a tak on ma zakodowane ze szybko dochodzisz i tak sie dzieje
wiem smiesznie to brzmi ale w moim przypadku to pomaga
Cytat:
naciagnij jak najmocniej nogi i jak najszybciej sie masturbuj :) :) :)

posmialem sie dobre hehehehe