Inne problemy - Problem z wielokrotnym wzwodem.

mffka - Sro 05 Mar, 2008
Temat postu: Problem z wielokrotnym wzwodem.
Mam małe pytanie, szukalam informacji w internecie ale nic na ten temat nie znalazlam dlatego mam nadzieje, ze wy mi pomozecie :) Praktycznie codziennie po kilka razy uprawiam seks z moim facetem, on ma 21 lat. On uwaza, ze ma problem bo po jednym wytrysku i pol godzinnej/godzinnej przerwie penis nie chce mu znowu stawac. Jesli nawet to na chwile , czesto musi sobie lekko pomoc reka zeby jego penis znowu byl we wzwodzie gotowy do kolejnego stosunku. Pozniej czasami zdarza sie drugi wytrysk, jednak troche musi sie nad tym nameczyc. On uwaza ze ma problem, BYC MOZE spowodowany tym ze kiedys w trakcie klotni z bratem ten go kopnal w krocze i kilka razy zostal tam skopany. Mnie sie jednak wydaje, ze uprawianie seksu codziennie z dwoma/trzema wytryskami jest dosc czeste i jego penis jest na tyle "skatowany", ze nie jest w stanie, o tak podnosic sie za drugim, trzecim razem jednego dnia nawet po przerwie. Z pierwszym wzwodem i wytryskiem kazdego dnia, czy tam wieczoru nie ma problemu, jest za to w kolejnych wzwodach po wytrysku. Moj facet chce seksu, ale jego penis nie jest w stanie. A nawet jesli jest, to ma problem z kolejnymi wytryskami. Kiedys udalo mu sie jednej nocy trysnac 7 razy to za ostatnim razem sperma byla bezbarwna i rzadka jak woda. Przy wzwodzie Pomaga jedynie intensywna masturbacja lub seks oralny , zeby jego czlonek podniosl sie drugi/trzeci raz jednego dnia. Wydaje mi sie, ze on ma duze kompleksy z tego powodu, uwaza ze jest bezuzyteczny i 'zepsuty' bo jego penis 'nie dziala' kiedy on chce. Ja mysle ze jest to spowodowane czestymi i intensywnymi stosunkami , ze gdyby byla np kilkudniowa przerwa to nie byloby z tym problemu,ale nie znam sie. Dlatego mam pytanie to was, co o tym myslicie? czy to rzeczywiscie jest jakis problem? czy on powinien isc do lekarza? czekam na wasze odp ;]

aha nie wiem czy to wazne, ale jestem jego pierwsza partnerka seksualna i uprawiamy seks od jakis 2miesiecy, od miesiaca praktycznia codziennie.

M-H - Sro 05 Mar, 2008

Jak sie uprawia sex codziennie kilka razy to na pewno jest to zmeczenie. Organizm tez potrzebuje czasu na regeneracje. Zrobcie przerwe 2-3 dniowa lub wieksza i zobaczycie wtedy czy cos to dalo. Musicie sami poeksperymentowac... A tak pzoatym 3 wytryski to jest naprawde duzo... Nie jeden by tak chcial. Niektorzy maja problemy z osiagnieciem 2. Ja sam staram sie nie uprwaic sexu codzienine. Robie wlsanie przerwy 1-2 dniowe dlatego, ze po takim czasie mam mocniejszy orgazm i po 20-30 minutach moge dalej.