Inne problemy - Wiązadełko?
mirojaro - Nie 02 Mar, 2008 Temat postu: Wiązadełko? Witam wszystkich mężczyzn
Mam takie pytanie: na czym polega operacja przedłużenia wiązadełka?
Chociaż może inaczej:
Mój problem polega na tym, że wydaje mi się, że mój "interes" podczas wzwodu mógłby być większy. Otóż podczas erekcji cały napletek się zsuwa tworząc zaraz za żołędziem taką fałdę skóry. Jeśli jednak spróbuję tą fałdę rozprostować przyciągając skórę ze środka trzonu do siebie, to ta fałdka znika (skóra się naciąga) jednak przy tym to coś, co się chyba zwie wiązadełko, ciągnie mój żołądź "w dół". Poza tym zaraz za tą fałdką, zaczyna się "normalna" skóra. W tym miejscu mam uczucie przy tym naciągnięciu, że ta skóra tam jest za ciasna, czy jak kto woli jej obwód jest za mały. I tutaj moje pytanie: czy da się toto jakoś zoperować? Zaznaczam, że nie odczuwam żadnego bólu podczas stosunku ani przy tym naciąganiu. Jedyne co czuję to ściągniecie przez wiązadełko żołędzia i tą jakby ciasność. Pytam z czystego zainteresowania, bo jeżeli dałoby się z tym coś zrobić to teoretycznie mój interes zyskałby jakieś 2 centymetry, które stanowi ta fałdka.
Bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
M-H - Nie 02 Mar, 2008
Opcje sa dwie. Mozesz wydluzyc wedzidelko poprzez calkowite usuniecie wedzidelka to sprawi, ze nie bedziesz czul tego ciagniecia. Lub usunac calkowicie lub czesciowo napletek wtedy nie bedzie ci sie robila ta faldka skory za zoledziem.
Zabieg samego wydluzenia wedzidelka jest bezbolesny i trwa okolo 30minut. Usuniecie napletka tez jest bezbolesne, trwa troche dluzej i zakladaja ci szwy.
mirojaro - Pon 03 Mar, 2008
Hmm.. Zabieg usunięcia napletka raczej odpada. Otwartą sprawą zostaje usunięcie wiązadełka Nie wiecie ile kosztuje taki zabieg? I jaki jest czas rekonwalescencji? Chociaż może z drugiej strony może lepiej nic nie ruszać, bo nic mnie nie boli ani nic
M-H - Pon 03 Mar, 2008
Koszty zabiegu sa rozne. Tak od 200zl w gore. Wizyta u urologa od 50zl w gore.
Jezeli dobrze bedziesz pielegnowal wacka po zabiegu to tak po okolo 3tyg mzoesz juz uprawiac sex. A po samym zabiegu normlanie mozesz chodzic do pracy/szkoly. Oby tylko nie forsowac sie fizycznie.
|
|