Luźne dyskusje o męskich sprawach - czy laska będzie mieć prezerwatywę czy mam kupić

kipa - Pon 25 Lut, 2008
Temat postu: czy laska będzie mieć prezerwatywę czy mam kupić
witam. idę w środę do laski pobzykać się za kasę. czy laska będzie już mieć prezerwatywę czy nie? Wydaje mi się że tak, ale wolę się upewnić..
harold mckee - Pon 25 Lut, 2008

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool czlowieku...

p.s wez swoje.

gmail - Pon 25 Lut, 2008

jesli za kase - to pewnie bedzie miala zapas:P - nie bedziesz pierwszym :D
Fantom17 - Wto 26 Lut, 2008

dobra hejtuje...coraz głupsze tematy sie tu pojawiaja...
mmc - Wto 26 Lut, 2008

heh :D no troche są głupawe niektóre
David1987 - Wto 26 Lut, 2008

nie martw się, bedzie miała ich pod dostatkiem :p Widze że jestes w niezłej desperacji że planujesz dzień w którym idziesz na dziwki :] U mnie zazwyczaj takie rzeczy wypadaja nagle podczas imprezy, na spontanie. Tylko nie pij za dużo, bo umnie zazwyczaj jak wypije to z dziwkami cięzko się skoncentrować hehe :D A Jak normalnie z jakaś dziewczyną (nie dziwką) tez po alkoholu to łatwiej przychodzi. Tak już jakos mam :D
gmail - Sro 27 Lut, 2008

daj znac jak bylo :) czekamy na obszerna relacje ze spotkania :P
kwiatluk - Sro 27 Lut, 2008

hehe zrób jej zdjęcie jak się zgodzi:-)
Dwight - Sob 01 Mar, 2008

a co jak ona bedzie miala swoje i nie beda pasowac?? wez kup sobie sam : P jak peknie to bedziesz sam na siebie zly ;f ale oczywiscie nie zycze tego
kwiatluk - Nie 02 Mar, 2008

monik18, skąd tyle wiesz o prostytutkach i domach publicznych??
Tomekk512 - Pon 31 Mar, 2008

Monika a słyszałem ze to lekarz jest najstarszym zawodem świata. A co do pekających gumek to dobrze użyta nie pęknie. Poza tym to raczej nie sprawia różnicy czy tą gumkę będzie iała dz.... czy ty. Ale jak wolisz to wybierz sobie jakieś durexy i będziesz moze się czuł pewniej jak weźmiesz swoje gumy.