Luźne dyskusje o męskich sprawach - Gdzie był wasz pierwszy raz

mmc - Nie 24 Lut, 2008
Temat postu: Gdzie był wasz pierwszy raz
Chciał bym się dowiedzieć gdzie pierwszy raz uprawialiście sex :) Ja jeszcze nie uprawiałem więc sie nie wypowiem :)
kwiatluk - Pon 25 Lut, 2008

w łóżku 8) 8) :lol:
mmc - Wto 26 Lut, 2008

konkretniej u ciebie w mieszkaniu u niej w hotelu ??
paulinka - Wto 26 Lut, 2008

w wolnej chacie należącej do brata tamtego chłopaka
mmc - Wto 26 Lut, 2008

aha :) no mój pierwszy raz jest jeszcze przede mną :(
zola - Wto 26 Lut, 2008

było cudownie, w gorach wsród kosodrzewin :D było zajefajnie
PinkRose - Sro 27 Lut, 2008

W domu mojego chłopaka ;)
kwiatluk - Sro 27 Lut, 2008

zola napisał/a:

poważnie??

gmail - Sro 27 Lut, 2008

plaża :D
zola - Sro 27 Lut, 2008

kwiatluk napisał/a:
zola napisał/a:

poważnie??

w 100% na serio, moie o moim pierwszym razie z dziewczyna

bmwmaniak - Czw 28 Lut, 2008

Mój pierwszy raz był w samochodzie kiedy miałem 18lat, luty, było sumer i zrobiłem to 6czy 7 razy pod rząd, nie kłamie. a teraz mi tego strasznie brakuje bo jestem sam, nie mam czasu na dziewczyny... praca, szkoła, praca...
Alex-sex - Sro 05 Mar, 2008

na sylwestra rok temu :d u kolezanki w chacie, najlepsze to ze moj kolega (bez partnerki) siedzial na przeciwko mnie i mojej dziewczyny patrzył jak uprawiamy sex :shock: . No ale wtedy mi to nie przeszkadzalo bylem wciety :D :P
gmail - Sro 05 Mar, 2008

Alex-sex, a jemu to nie przeszkadzalo?:D
a po wcieciu nie myslales o tym ze on patrzyl?

Alex-sex - Czw 06 Mar, 2008

gmail napisał/a:
Alex-sex, a jemu to nie przeszkadzalo?:D
a po wcieciu nie myslales o tym ze on patrzyl?

Wiesz jakos mialem to gdzies :D , najwyrazniej mu to nie przeszkadzalo, moze nawet mu sie to bardzo podobalo... :roll:

Szymon7 - Czw 06 Mar, 2008

Ja w pokoju hotelowym :D 3 dni uciech :P szkoda, ze sie juz z nim nie spotykam :P
Nightwish - Czw 06 Mar, 2008

To było późną wiosną 2005 krótko po osiemnastych urodzinach, na ławeczce na działce, ale jeszcze nie waginalnie (na to nadal czekam) i ciągle się bałem czy ktoś nie zauważy :P
Alex-sex - Czw 06 Mar, 2008

Nightwish napisał/a:
To było późną wiosną 2005 krótko po osiemnastych urodzinach, na ławeczce na działce, ale jeszcze nie waginalnie (na to nadal czekam) i ciągle się bałem czy ktoś nie zauważy :P

To bardziej sie podnieciles :D ja bym wtedy partnerke wysrzelil w kosmos z podniecenia (cos ala "Starszy Film" tylko ze tam przeszkodził sufit :D )

Nightwish - Czw 06 Mar, 2008

Niestety, my tego z pewnych powodów nie mogliśmy w "ten" sposób zrobić... Ale i tak nie żałowałem :P
mmc - Pon 10 Mar, 2008

no jak narazie to każda ma mnie za małego gnoja i tyle więc nie ma co marzyć nawet :(
gmail - Pon 10 Mar, 2008

mmc, a ile masz lat?
mmc - Wto 11 Mar, 2008

17
gmail - Wto 11 Mar, 2008

a duzo miales juz lasek? albo prob?
zola - Sro 12 Mar, 2008

17 alt to tak mało, ze kazda uwaza Cię za małego gnoja, no chyba ze startujesz do 30 letniej kobiety to sie nie dziwie :)
M-H - Sro 12 Mar, 2008

17 lat to juz wasnie taki wiek w ktorym zaczyna sie smakowac pierwszego sexu z dziewczyna. Duzy wplyw ma tez towarzystwo w jakim sie przebywa i rowniez dojrzalosc psychiczna.
mmc: skoro dziweczy uwazaja cie za "mlodego gnoja" to moze po twoim zachowaniu to dostrzegaja?

mmc - Czw 13 Mar, 2008

ee nie :) wiesz jestem niski mam 169 wzrostu no i chudy ważę teraz 43 kg no i jeszcze nie znalazłem dziewczyn w moim wieku która była by chudsza :) no i myślę że dlatego tak jest no i ogólnie nie miałem za wiele dziewczyn ze 2 :P no trochu nieśmiały jestem :D na gg to pisze na lusie z laską ale na realu to już nie za bardzo jestem taki odważny
Aniol Zemsty - Pią 14 Mar, 2008

Mój pierwszy raz nadawał by sie na ksiązke "jak być skurwielem"!Zrozumiałem to dopiero po latach:/ byłem w 1kl szkoły sredniej czyli to jest jakies 14 lat!Byłem na imprezie z moją jedną z byłych lasek i sie zajebiscie bawilismy!Wpadł mój dobry ziomek i spytał czy ide sie napić:) no to ja sie spytałem czy moge , a Aneta mi oczywiscie pozwoliła!była godz ok 21!wpadlismy do sklepu ,zakupilismy towar(to było jakies tanie wino:/ ) i poszlismy na mosir pic!Tam spotkalismy moje 2 kuzynki(wtedy jeszcze nie wiedziałem ze to są moje kuzynki) jednego ziomka i jedną taka laske!było miło, fajnie pilismy wciul... i zanim sie zorientowałem co sie dzieje to "ta jedna taka laska" siedziała mi na kolanach i wymienialismy sline;) a po pijaku wiadomo jak to jest :twisted: zaraz sie tak napaliłem ze zmotałem ją jak sie tylko dało i zaciągnąłem do parku!tam bzykalismy sie chyba ze 3 godz:)wróciłem do domu dopiero coś po 3 w nocy:)moja laska była oczywiscie obrazona ze niewróciłem na impreze!
Tak wiem wiem ładny ze mnie skurwiel!Ale byłem młody i głupi i wiecej takiej krzywdy nie popełniłem!Bzykałem sie z opcymi dziewczynami tylko jak byłem sam:)
O to cała historia z mojego pierwszego razu:)

M-H - Pią 14 Mar, 2008

No to chudzina jestes... powinienes wazyc conajmniej 68kg. A dlaczego dziewczyna musi byc chudsza od ciebie? Ja tam lubie jak dziewczyna ma troszke wiecej cialka... Ale nie do przesady. Jak widze nieraz te modelki na wybiegu to niewiem czy mam sie smiac czy plakac. A co do nie smialosci to dziewczyny podobno to lubia. Zacznij chodzic do knajp, dyskotek a nie gg ;]. Niesmialosc minie.
mmc - Sob 15 Mar, 2008

no będę musiał :D zacząć chodzić