Urządzenia - phallosan proszę o pomoc
amenofis - Wto 19 Lut, 2008 Temat postu: phallosan proszę o pomoc Witam wszystkich .Zakupiłem niedawno to urządzenie i mam pytanko czy ktoś z forumowiczów również je używa(ł) czy mógłby sie podzielic swoim doświadczeniem .W opakowaniu znalazłem instrukcje ale niestety w j.niemieckim.Czy aparat powinno sie zakłada w stanie pół-erekcji? Jak mocno trzeba ścisnąc pasek u podstawy członka ?
pozdrawiam
Dominik79 - Wto 19 Lut, 2008
Czy kupiłeś phallosan z myślą o prostowaniu skrzywionego penisa? Mam bardzo duże skrzywienie i też się nad zakupem zastanawiam.
amenofis - Wto 19 Lut, 2008
Tak mam lewostronne skrzywienie i chciałbym dzieki temu urządzeniu zrobic korektę.Ale na wszelki wypadek wole sie dowiedziec od kogos kto już uzywał lub używa do tej pory phallosanu.
Dominik79 - Sro 20 Lut, 2008
Moje skrzywienie z kolei jest prawostronne, a w dodatku penis jakby w połowie załamuje się w dół. Napisz jak zaczniesz stosować phallosan.
kwiatluk - Sro 20 Lut, 2008
koniecznie opisz jak ci idą postępy...
kwiatluk - Pon 25 Lut, 2008
dzięki za posta...
Dwight - Sob 01 Mar, 2008
nie mam skrzywienia ale moje pytanie jest takie : ile kosztuje taki aparat ? pytam z czystej ciekawosci
Dominik79 - Pią 29 Sty, 2010
Stosuje ktoś phalossan,bo taka cisza się zrobiła?
David243 - Czw 08 Lis, 2012
Tabletki na powiększenie penisa - http://naturalxl.pl Używam go tylko przez 6 tygodni. Mój penis jest 2 cm większy.
|
|