Krosty i plamki - plamka na członku

seser - Nie 17 Lut, 2008
Temat postu: plamka na członku
jakiś czas temu pojawiła się u mnie plamka pod żołędziem, widoczna na zdjęciu, nie swędzi nie piecze. Co to może być? Wydaje się że pojawiło się to po "ostrzejszym" stosunku z moją partnerką z prezerwatywą. Plamka jest już od ok 3 tygodni. Proszę o pomoc.
BASF - Nie 17 Lut, 2008

Co Ty robiłeś przez te 3 tygodnie. Do lekarza stary biegnij a nie pytaj co to jest, bo na odległość nikt Cię nie wyleczy. Dermatolog względnie urolog.
seser - Nie 17 Lut, 2008

na początku myślałem że to natarcie, gdyż po paru dniach jakby znikało, jednak znowu się zaczerwieniło i wygląda jak na zdjęciu. Czy to musi być jakiś specjalny dermatolog, czy taki zwykły od skóry?
BASF - Nie 17 Lut, 2008

Idziesz do swojego ogólnego lekarza, przedstawiasz mu jak sprawa wygląda i on daje Ci skierowanie. Dermatolog się też zajmuje genitaliami.
seser - Pon 18 Lut, 2008

a czy nie można od razu do dermatologa, konieczne jest skierowanie od rodzinnego?

Już byłem u dermatologa bez skierowania, powiedział że nie jest to bakteryjne i przepisał mi lek Clotrimazolum, stosować aż do skutku.

[ Dodano: Nie 02 Mar, 2008 ]
Stosuję tę maść już prawie 2 tygodnie i jakoś słabo mi znika to zaczerwienienie, chociaż teraz jest jakby trochę bledsze. Czy ta maść ma takie powolne działanie, czy powinienem ponownie udać się do dermatologa?