Luźne dyskusje o męskich sprawach - Yours Dream.....
love508 - Sro 13 Lut, 2008 Temat postu: Yours Dream..... O czym najczesciej śnicie ?
Czy są to sny o ; rodzinie ? polityce ? sex ? rodzina ? przygody ?
paulinka - Sro 13 Lut, 2008
mi najczęściej śni sie sex w różnych miejscach z różnymi ludźmi , chodź jak mam zły dzień to często mam horrory że ktoś chce mnie zabić, nieraz zdarzają się sny tak realne że nie wiem czy sie to śniło czy sie naprawdę wydarzyło ale te pierwsze odpowiadają mi najbardziej
M-H - Sro 13 Lut, 2008
Mi sie sinlo ostatnio, ze wygralem w totka... ale dlugo nie nacieszylem sie tym bo mnie moj pies obudzil.
Nieraz snie, ze spadam w jakas przepasc... nawet fajne uczcie.
btw. Fajnei sie biega w snie albo bije.
rutland - Sro 13 Lut, 2008
Mnie sie ostatnio śni jak walczę na sztylety z moim rywalem o kobietę.(jak w Mumi II ) Boże jak ja go nie nawiedzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krzysiek17 - Sro 13 Lut, 2008 Temat postu: Re: Yours Dream.....
| love508 napisał/a: | O czym najczesciej śnicie ?
polityce ? |
O lol. Co jak co, ale to nigdy
love508 - Sro 13 Lut, 2008 Temat postu: Re: Yours Dream.....
| Krzysiek17 napisał/a: | | love508 napisał/a: | O czym najczesciej śnicie ?
polityce ? |
O lol. Co jak co, ale to nigdy |
hahajhahaha
Fantom17 - Czw 14 Lut, 2008
Mi sie ostatnio snilo ze zostalem mistrzem siwata w pilce noznej,po meczu plakalem pod prysznicem ze szczescia i taki caly zaplakany sie obudzilem (drugi az tak realny sen w zyciu...ale w sumie pozytyw),pozatym motywy z sexem bardzo czeste,czesto tez popuszczm w nocy przez to:/(mam prawie 20 lat juz a mimo to wciaz polucje sie zdazaja)
love508 - Czw 14 Lut, 2008
| M-H napisał/a: | Mi sie sinlo ostatnio, ze wygralem w totka... ale dlugo nie nacieszylem sie tym bo mnie moj pies obudzil.
Nieraz snie, ze spadam w jakas przepasc... nawet fajne uczcie.
btw. Fajnei sie biega w snie albo bije. |
nie fajnie tylko okropnie !!!!!!!!!!!
pamietam jak snilo mi sie ze bieglem czy uciekalem niewiem ale pamiertam ze mialem tak ciezkie nogi, wszystko z powolnione, ciezkie ruchy, ciagle sie wywracalem...
Krzysiek17 - Czw 14 Lut, 2008
A mi się ostatnio śniło, że walczyłem na ulicy z trzema osobami w tajskim boskie. Zamiast ringu była ulica. Oczywiście wygrałem
paszczaktychy - Pią 15 Lut, 2008
pamietam jak snilo mi sie ze bieglem czy uciekalem niewiem ale pamiertam ze mialem tak ciezkie nogi, wszystko z powolnione, ciezkie ruchy, ciagle sie wywracalem...
| Cytat: | | pamietam jak snilo mi sie ze bieglem czy uciekalem niewiem ale pamiertam ze mialem tak ciezkie nogi, wszystko z powolnione, ciezkie ruchy, ciagle sie wywracalem... | To robi strach i mała wiara w swoje mozliwosci .
Ostatnio we śnie chodzę po ulicy i wysyłam ludziom dużo miłości
love508 - Pią 15 Lut, 2008
| paszczaktychy napisał/a: | pamietam jak snilo mi sie ze bieglem czy uciekalem niewiem ale pamiertam ze mialem tak ciezkie nogi, wszystko z powolnione, ciezkie ruchy, ciagle sie wywracalem...
| Cytat: | | pamietam jak snilo mi sie ze bieglem czy uciekalem niewiem ale pamiertam ze mialem tak ciezkie nogi, wszystko z powolnione, ciezkie ruchy, ciagle sie wywracalem... | To robi strach i mała wiara w swoje mozliwosci .
Ostatnio we śnie chodzę po ulicy i wysyłam ludziom dużo miłości |
hmmmmm
Alex-sex - Sob 16 Lut, 2008
Ostatnio mialem sen ze moja byla mnie zrzucila w przepasc jakas i wraz w uderzeniem w ziemie obudzilem sie tętno mialem chyba 200/100 xD
a widzieliscie kiedys siebie we snie bo ja nie XD tylko rece i nogi nigdy twarzy tak jakby odbicia poznikaly
kwiatluk - Sob 23 Lut, 2008
ja widziałem siebie w snie ale to dawno temu bo od dawna nie miałem żadnego snu...
Krzysiek17 - Sob 23 Lut, 2008
Heh siebie? no no.
M-H - Nie 24 Lut, 2008
| Cytat: | | ale to dawno temu bo od dawna nie miałem żadnego snu... |
Czlowiek w kazda noc ma sny. Zapamietujemy te sny ktore mielismy nad ranem... niedlugo przed przebudzeniem.
mmc - Nie 24 Lut, 2008
Ja trenowałem LD (Wikipedia LD) miałem rożne sny
kwiatluk - Nie 24 Lut, 2008
no mi o to chodziło że nie pamiętam... LD hmm... nie słyszałem o tym...
[ Dodano: Nie 24 Lut, 2008 ]
no właśnie kiedyś jak pamietałem po przebudzeniu o snie to przeważnie mogłem kontrolować i robic co tylko chce:-))
mmc - Nie 24 Lut, 2008
człowiek ma ok 6 snów w jedną noc !! tylko ich nie pamięta
love508 - Pon 25 Lut, 2008
| mmc napisał/a: | człowiek ma ok 6 snów w jedną noc !! tylko ich nie pamięta |
naprawde ? wow skad o tym wiesz ? jest to udowodnione ?
kwiatluk - Pon 25 Lut, 2008
ale lepiej niektórych nie pamiętać...
Dwight - Sob 01 Mar, 2008
nie bede opowiadal 1 czesci historii ale snilo mi sie raz ze robilem to przykluty kajdankami do lozka ona na gorze i w pewnym momencie jak dochodzic mialem to babka okazuje sie wampirem jakims i wgryza mi sie w tetnice ; f czuje orgazm jak i sie wykrwawiam jednoczesnie naprawde b.dziwny sen ;f a uczucie towarzyszace jeszcze dziwniejsze
nie smiac sie :f
to byl tylko sen :F ufff x]
Nightwish - Sob 01 Mar, 2008
A ja miałem ostatnio taki kompletnie zakręcony sen, w którym śniło mi się że jestem żywcem połykany przez smoka (!), coś jak w Shreku, i potem nie wiedzieć czemu - widziane to było z perspektywy trzeciej osoby - ten smok od tego urósł, stał się silniejszy i ogólnie wyrosły mu większe skrzydła (albo wcześniej ich w ogóle nie miał) i potem poleciał do jakiejś odległej osady czego wcześniej nie umiał, dużo spalił zionąc ogniem, zabił wiele osób i potem nie wiedzieć czemu wśród tych co ocaleli każdy obwiniał za to mnie, po przebudzeniu kompletnie nie wiedziałem co myśleć o tym śnie A śnią mi się czasem o wiele dziwniejsze rzeczy...
PS. Kilka razy w życiu miałem LD, za każdym razem niezamierzenie, ale niestety nic z tego nie wyszło, bo raz miałem akurat zły sen i uświadamiając sobie z ulgą że śnię (bo poczułem swoje prawdziwe palce pod pościelą ) zrobiłem wszystko żeby się wybudzić, innym razem od razu się bez własnej woli obudziłem, nieco później znów sobie uświadomiłem że śnie ale udało mi się tylko z trudem nieco polewitować, a jakiś rok temu znów się "obudziłem" we śnie ale miałem straszne trudności z realizacją swoich zachcianek Może kiedyś znowu się uda
vatirmas - Sro 06 Sie, 2008
Z reguły mam sny erotyczne, ale to chyba akurat normalne.
nonie - Sro 06 Sie, 2008
| mmc napisał/a: | człowiek ma ok 6 snów w jedną noc !! tylko ich nie pamięta |
nieprawda 3-5 (5 to już góra... )
Ja też trenowałem Świadome Śnienie, ale odechciało mi się pisać ten pamiętnik snów.
Przez pierwszy tydzień nawet nie wierzyłem, że potrafię tyle snów zapamiętać
|
|