Luźne dyskusje o męskich sprawach - tylko nie to...
Strikerx - Czw 07 Lut, 2008 Temat postu: tylko nie to... Jakie są pierwsze objawy ciąży?Pierwsze ale nie takie po miesiącu tylko takie naprawde wczesne kiedy można to wyczuć przed testem ciążowym?
paulinka - Czw 07 Lut, 2008
szczerze nie chce być nie miła ale to że dziewczynę boli brzuch i zrobiło jej się słabo na basenie to nie oznaka ciąży !!!! uspokój sie i przestań sie sczechizować nikt przez opis badania twojej dziewczynie nie zrobi a dziewczyny tak maja że często nie potrzebnie przezywają, przy dziewczynie udawaj że sie martwisz bo może być zła,albo najlepiej zrób tak łap ją za rękę i na badania do szpitala-mam nadzieje że jesteście z miasta, jest na ogół co najmniej 1 24 godzinne laboratorium u mnie trwało to 3 godziny pobierają krew i wynik jest 100 razy bardziej dokładny niż test z apteki kosztuje koło 20 zł na poziom b-hcg to hormon który gwałtownie rośnie już we wczesnej fazie ciąży -sama robiłam już takie badanie- poszukaj sobie jak chcesz więcej w google a jak cos dokładniej pisz na pw
ps. nie pisz kilka razy tego samego bo to nie zwiększa prawdopodobieństwa że ktoś odpisze, ja jak ktoś wstawia to samo kilka razy to na ogól w ogóle nie czytam i nie odpisuje bo tego nie lubię ale że Ciebie lubię to odpisałam
musiałbyś mieć cholernego pecha żeby była w ciąży ale szczerze to żeby doszło do zapłodnienia plemniczek musi przebyć długa drogę, kobieta musi być w fazie owulacji( czyli około 13 dzień przed miesiączką) - szczerze czuje że nie jest w ciąży a powiem Ci szczerze że dziewczyny lubią sprawdzać co zrobi chłopk gdy mu sie tak powie żeby sprawdzić że jakby na prawde były jakby sie zachował, daj jej do zrozumienia że nie ma sie czym martwic że ja kochasz i jak będzie trzeba pójdziesz do pracy zarobisz na dziecko a miłość jaką je obdarzycie uczyni je najszczęśliwszym maleństwem na ziemi. bedzie dobrz
Strikerx - Czw 07 Lut, 2008 Temat postu: odp thx :* Ty to jednak umiesz podnieść na duchu:)
|
|