Inne problemy - Ból prącia po jednej stronie
mam problem - Czw 07 Lut, 2008 Temat postu: Ból prącia po jednej stronie Witam. Mój problem polega na niedużym (ale upierdliwym) bólu prącia w okolicy podstawy żołędzia po prawej stronie. Ból ten mam już od około dwóch miesięcy z przerwami. W miejscu bólu zaobserwowałem nieco większą, niż inne żyłkę. Ale nie pamiętam czy ona zawsze taka była oraz trudno mi określić czy jest ona przyczyną bólu. Z bólem byłem u urologa który zbadał organoleptyczne (ręcznie) prącie i stwierdził że wymieniona dolegliwość bólowa jest czasem normalna u mężczyzn i nie ma podstawy chorobowej. Niestety nie wspomniałem mu o w/w żyłce... nie wiem czy ją zauważył. Poniżej zdjęcie, na którym "kółkiem" zaznaczyłem ową żyłkę, zdjęcie niewyraźne, ale myślę, że to co trzeba widać. Co o tym sądzicie? o mojej dolegliwości? mogę ufać urologowi, czy ta żyłka może być przyczyną bólu? Jestem nieco spanikowany w przeszłości miałem raka jądra, więc każda dolegliwość od strony układu rozrodczego powoduje u mnie histerię
http://img167.imagevenue...._123_1109lo.JPG
Julcio - Czw 07 Lut, 2008
mam problem, uważam że jeżeli dalej cię to nie pokoi, to idź jeszcze raz do urologa i pokaż jemu tą żyłkę. Bardzo chciałbym ci pomóc ale w wypadku bólu i jakichś dziwnych problemów to chyba najszybciej ci pomoże lekarz. Jeżeli uważasz że ten zdiagnozował Cię nieprawidłowo to możesz iść do innego na konsultację.
Wierzę że będzie wszystko dobrze.
Trzymaj się.
paulinka - Czw 07 Lut, 2008
z opisu i rysunku nasuwa mi sie myśl ,że sie zrobił jakiś zator w żyłce i pobolewa
|
|