Luźne dyskusje o męskich sprawach - troche glupie pytanie :P
rokoo - Pon 04 Lut, 2008 Temat postu: troche glupie pytanie :P witam wszystkich mam maly problem mam normalny napletek itp ale zawsze chodzielm z zaslonionym zoledziem i jakos ostatnio tak chcialem z odslonietym, i spoko jest on odsloniety ale po jakms czasie zawsze sie chowa... sa jakies sposoby na to?
i jeszcze jeden problem... czesto sie masturbuje, dotykam zoladz itp ale nadal jest on zbyt nadwrazliwy... np jak boleje go woda z prysznica to az boli i musze z "wolno lecaca" woda go myc... jak chce go namydlic itp to tez musze powoli czy to normalne?
zeby nie bylo potem jakis pytan to mam 15 lat
norbercik - Pon 04 Lut, 2008
obrzezaj się, to będziesz miał obciągniętego
M-H - Pon 04 Lut, 2008
Masz po prostu nadwrazliwosc. Maly musi sie przyzwyczajic do swiatla i dotyku. Dotykja zoledzia jak najczesciej i staraj sie go nosci na wierzchu. Co do suwania sie napletka to nie wiem co ci doradzic. Moze postaraj sie napletek zatrzymac za glowka zoledzia. Cos pokombinuj.
rokoo - Wto 05 Lut, 2008
Ok, ale mam jeszcze inne pytanie... Gdyby ta nadwrazliwosc sie utrzymala do mojego pierwszego razu to gdy dziewczyna bedzie mi robic loda to czy mozliwe jest, ze zoladz bedize mnie bolec lub cos w tym stylu? Lub podczas wchodzenia w nia... troche sie tym martwie
Don_majk - Sro 06 Lut, 2008
jak masz cos z napletkiem to trzeba iść do lekarza no bo narobisz sobie problemów i to duzych a co do nadwrażliwości to może tez warto isc gdzieś z tym
Satomi - Sro 06 Lut, 2008
| norbercik napisał/a: | | obrzezaj się, to będziesz miał obciągniętego |
wyjąłeś mi to z ust xD
M-H - Sro 06 Lut, 2008
Przy francuzie nie powinno bolec, a co do samego sexu to zabardzo nie wiem.
Obrzezanie tez jest dobrym pomyslem.
|
|