Luźne dyskusje o męskich sprawach - Panowie, oto cala tajemnica wielkich "interesow" :

M-H - Pon 04 Lut, 2008
Temat postu: Panowie, oto cala tajemnica wielkich "interesow" :

Julcio - Pon 04 Lut, 2008

Tak więc Panowie dalej miejcie kompleksy.
A jeżeli chcecie się ich pozbyć wystarczy wizyta w sex shopie i zakup dużego wibratora załatwi wszystko :) I Pamiętajcie go trzymać tak pod czas seksu bądź zdjęć aby nie było widać waszego prawdziwego penisa :)
A tak na poważnie to przez właśnie takie zdjęcia i tego typu filmu młode chłopaczki łapią kompleksy.
A penis nawet 10 cm jeżeli dobrze używany może dogodzić dobrze kobiecie :)

Wiec nie stresować się i proszę być zadowolonym z waszych rozmiarów !!
Pozdrawiam

lolek17 - Pon 04 Lut, 2008

a ten interes co go tam ukrywa, nie wyglada na zbyt dużego ;) :P
BASF - Pon 04 Lut, 2008

lolek17 napisał/a:
a ten interes co go tam ukrywa, nie wyglada na zbyt dużego ;) :P

Dlatego go ukrywa. A z drugiej zaś strony magia szklanego ekranu. Czego to się nie robi dla "dobrego wrażenia"

abadon - Wto 05 Lut, 2008

wiedzialem ze to fake ale nie widzialem czegos takiego :D :lol: w necie mase tych gosci z tymi podrobami i hektolitrami wylanego nasienia buhahah masakra.Chlopaki glowa do gory 8)
M-H - Wto 05 Lut, 2008

Hehe, mnie te wulkany wytryskow rozwalaja :D . A jak kolesie stekaja podczas tego pseudo wytrysku... malo co im zylka we lbie nie pierdyknie :)
lolek17 - Sob 09 Lut, 2008

szczerze, jakoś nie chciałbym mieć takiej pałki. Do seksu owszem, czasem by sie przydała :p ale na codzień, chyba specialny kubraczek i na ulicy eksponować :lol:
Alex-sex - Nie 10 Lut, 2008

dobre, zawsze wiedzialem, że one nie sa w 100% prawdziwe i oto jest dowod :D
kwiatluk - Sob 23 Lut, 2008

gratulacje dla tego co to znalazł!!!!!!
Dwight - Sob 01 Mar, 2008

widzialem : P tak samo jak litrowy spust na twarz albo 20 seriowy orgazm u faceta no po prostu fontanna nie nie nie zaraz malo powiedzane prysznic hmm tez nie O WIEM!!! KRAN ZE SPERMA!!! ; | zenada po prostu ; f
Dwight - Nie 02 Mar, 2008

to jest jego prawdziwy "Prezes" :}
kwiatluk - Nie 02 Mar, 2008

zawsze się zastanawiałem jak to jest możliwe... i już wiem :wink:
Krzysiek17 - Pon 03 Mar, 2008

Jedna wielka ściema :) heh ale w rzeczywistości to za dużego to on nie ma.
Dwight - Wto 11 Mar, 2008

taaaa widac przecież