Inne problemy - Włosy w...
Baal Numez - Czw 31 Sty, 2008 Temat postu: Włosy w... Pomóżcie. to dosyć wstydliwa sytuacja.
To już ciągnie się od 2 lat. otóż chodzi o to, że mam włosy... w dupie! od jąder przechodzi pasek włosów miedzy moimi nogami i dochodzi do odbytu. to troche odrażające. Co zrobić??
M-H - Czw 31 Sty, 2008
Depilacja:)? Jezeli to cie tak przeraza i nie chcesz calkowitej depilacji to poprostu wez maszynke elektryczna i je przystrzyz na 2-3mm.
Baal Numez - Czw 31 Sty, 2008
a kto ma jeszcze taki sam problem jak ja ??
Traceur - Czw 31 Sty, 2008
Problem.. Włosy jak włosy Jak to powiedziałeś to sam sprawdziłem i proszę-mam Jakoś mi to nie przeszkadza ;P Tj. mam niewiele w sumie.
BASF - Czw 31 Sty, 2008 Temat postu: Re: Włosy w...
Baal Numez napisał/a: | ... to troche odrażające. Co zrobić?? |
Odrażający jest Twój język
Cytat: | że mam włosy... w dupie | !
Co do włosów na tyłku to całkiem normalne. Jak chcesz to zgol je i po sprawie. Dla mnie to barzdzo przyziemny problem.
PinkRose - Czw 31 Sty, 2008
depilacja woskiem, kremem.. sposobów jest cała masa =D
obywatel2 - Pią 08 Lut, 2008
i co wkoncu zrobiłes?? ja mam podobnie?
kwiatluk - Pon 18 Lut, 2008
każdy facet tak ma... ale nie którzy coś z tym robia i juz nie mają:-)
ajakso1 - Pon 25 Lut, 2008
powazny problem hahahahah
kwiatluk - Pon 25 Lut, 2008
niektórzy piszą ze maja penisa długości 18cm i się matrwią że mały... nie wiem który wiekszy problem
mmc - Wto 26 Lut, 2008
ja mam i mi nie przeszkadzają
Dwight - Czw 28 Lut, 2008
no w sumie komu ma to przeszkadzac? no chyba ze jakas partnerka wylizuje d**e partnerowi bo ten ma taki niesamowity fetysz? ja tez mam :] niech sobie są nie bronie im
rosnac a jak juz zaczniesz sie depilowac/golic tak zaczynaja twardnac i rosnac coraz szybciej wiec zastanowcie sie 2 razy ; ]
pumba-14 - Sob 29 Mar, 2008
To jest normalne. Z tego co czytalem to kazdy tak ma predzej czy pozniej.
Baal Numez - Nie 30 Mar, 2008
Dobra moi qmple też tak mają
|
|