Inne problemy - Brak polucji
Moonrise - Wto 29 Sty, 2008 Temat postu: Brak polucji Witajcie! mam 22 lata i jeszcze nigdy niemiałem polucji nocnej. czy wiecie co to moze oznaczać i co powinienem z tym zrobić?
M-H - Wto 29 Sty, 2008
Polucji nie przechodzi kazdy facet, a jej brak nie oznacza choroby. Wiec nie masz sie co martwic.
Hubertttus - Sro 30 Sty, 2008 Temat postu: Re: Brak polucji
Moonrise napisał/a: | Witajcie! mam 22 lata i jeszcze nigdy niemiałem polucji nocnej. czy wiecie co to moze oznaczać i co powinienem z tym zrobić? |
Az w to nie wierzę Chyba że bardzo cżęsto walisz gruchę
jordan23 - Czw 31 Sty, 2008
witam, ja z polucja spotkalem sie kilka razy.Zazwyczaj mam erotyczne sny i porpostu czasami nie obudze sie w dobrym momencie no i poszlo. Uwazacei ze to cos zlego ? czy raczej nei ma sie czym marwtic
krysik - Czw 31 Sty, 2008
jordan23 nie no raczej nie ma sie czym martwić. Kto się martwi niech przeczyta. Kod: | http://portalwiedzy.onet.pl/56820,,,,zmazy_nocne,haslo.html |
Hubertttus - Czw 31 Sty, 2008
jordan23 napisał/a: | witam, ja z polucja spotkalem sie kilka razy.Zazwyczaj mam erotyczne sny i porpostu czasami nie obudze sie w dobrym momencie no i poszlo. Uwazacei ze to cos zlego ? czy raczej nei ma sie czym marwtic |
Oczywiście nie ma się czym martwić w młodzieńczym wieku a czasami i późnjej takie rzeczysię zdarzają,to świadczy że jesteś zdrowym i dojrzałym męszczyzną Nawet regularnie uprawjający seks mają polucje od czasu do czasu.
wankboy - Czw 17 Lip, 2008
Polucje najczęściej powoduje wypełniony pęcherz przy jednoczesnej obecności kału w odbycie. Pęcherzyki nasienne i prostata znajdują się wówczas pomiędzy. Pełen pęcherz wywiera nacisk na oba narządy wywołując podniecenie. A że w łóżku ciepło, miło a i sen jest zdeterminowany czynnikami fizjologicznymi zaczyna nam się śnić coś miłego lub czasami hardcorowego i plum w majtole
Zróbcie eksperyment. Powstrzymajcie się od wytrysku kilka dni i pijcie przed snem szklankę wody. Jest duże prawdopodobieństwo, ze wstaniecie w nocy sikać, ale takie samo, że będziecie mieć erotyczny sen. A do polucji już niedaleko
maciex23 - Sob 09 Sie, 2008
no chyba ze sie czesto wali konia.. wtedy polucji nie ma. polucje to naturalny sposób organizmu na rozladowanie napiecia i pozbycie sie nadmiaru nasienia, jezeli ktos regularnie uprawia sex albo sie onanizuje to pewnie polucji miec nie bedzie...
wankboy - Czw 21 Sie, 2008
Naturalne zachowanie organizmu to reabsorbcja nasienia. Polucja wywołana jest czynnikami zewnętrznymi i wewnętrznymi: pełen pęcherz, ciepło łóżka, najczęściej slipy lub piżama, erotyczny sen, zmiana pozycji podczas snu. Sperma zawiera zbyt wiele substancji odżywczych, aby organizm mógł sobie pozwolić na jej marnotrawienie. Po prostu ją wchłania.
|
|