Luźne dyskusje o męskich sprawach - Music ? inspiracj do........
love508 - Pią 25 Sty, 2008 Temat postu: Music ? inspiracj do........ jak dziala na was muzyka ?
relax? pobudzenie? reflexie?
przy jakiej muzyce czujecie jakie potrzeby
piter_19 - Pią 25 Sty, 2008
ostatnio chętnie słucham spokojnej, nastrojowej muzyki.
nie wiem czemu ale przy jedne to szczególnie "odlatuje"
love508 - Sob 26 Sty, 2008
| piter_19 napisał/a: | ostatnio chętnie słucham spokojnej, nastrojowej muzyki.
nie wiem czemu ale przy jedne to szczególnie "odlatuje" |
oooo a przy ktorej ? bo ja tez tak mam
napisz napisz
luter - Sob 26 Sty, 2008
rodzaj muzyki jakiej slucham zalezy od mojego nastroju. Kiedy jestem w bojowym nastroju slucham jakiegos rocka czy metalu. Jezeli chce sie wyciszyc, odpoczac czy pomyslec, wtedy jest nastrojowa muza z wyrazna linia melodyczna. Ukladam sie wtedy wygodnie na mojej sofie, wlaczam sprzet, zamykam oczy i przenosze sie daleko...
Fantom17 - Nie 27 Sty, 2008
ja slucham rapu,w tym gatunku sa zarowno energiczne kawalki jak i spokojne jointy,tylko tego slucham w domu,jak jestem na imprezie to podchodzi mi wszystko
piter_19 - Nie 27 Sty, 2008
Drogi Love508 mam ich kilka a zależą od tego jaki obecnie "mam" dzień.
reszta na pv
Alex-sex - Wto 29 Sty, 2008
ja słucham rock'a i hard rock'a. Uwielbiam odpręzyć się przy muzyce Alice Cooper, Twisted Sister czy Lordi. Muzyka działa na mnie pobudzająco, dzień bez muzyki to, jak dzień bez tlenu
love508 - Wto 29 Sty, 2008
| Alex-sex napisał/a: | ja słucham rock'a i hard rock'a. Uwielbiam odpręzyć się przy muzyce Alice Cooper, Twisted Sister czy Lordi. Muzyka działa na mnie pobudzająco, dzień bez muzyki to, jak dzień bez tlenu |
ja mam dokladnie tak samo
piter_19 - Sro 30 Sty, 2008
ja słucham (można powiedzieć ze) non-stop muzyki, przynajmniej jak pozwalają mi na to warunki. słucham rożnego rodzaju muzyki, z każdego jej typu mam po kilka piosenek których słucham w rożnych sytuacjach. Inną kiedy mam doła a inną kiedy chce mi sie żyć. mam tez takie przy których po prostu odlatuje.
love508 - Sro 30 Sty, 2008
| piter_19 napisał/a: | | ja słucham (można powiedzieć ze) non-stop muzyki, przynajmniej jak pozwalają mi na to warunki. słucham rożnego rodzaju muzyki, z każdego jej typu mam po kilka piosenek których słucham w rożnych sytuacjach. Inną kiedy mam doła a inną kiedy chce mi sie żyć. mam tez takie przy których po prostu odlatuje. |
a te przy ktorych odlatujesz to ??
piter_19 - Pią 01 Lut, 2008
to np : Emmanule Morie -Ca me fait du bien,
love508 - Sob 02 Lut, 2008
| piter_19 napisał/a: | to np : Emmanule Morie -Ca me fait du bien,
|
musze posluchac
piter_19 - Pon 04 Lut, 2008
musze posluchac[/quote]
i jak posłuchałeś?? i co sądzisz. a Twoje ulubione tyt. i wykonawcy to...
On19!!!!!!! - Wto 05 Lut, 2008
Emmanule Morie -Ca me fait du bien super piosenka a ma moze ktos tlumaczenie tekstu na polski??
rutland - Wto 05 Lut, 2008
Moją ulubioną jest Evanescence - My immortal. Słucham jej jak mam doła... przez co wpadam w jeszcze większego ale to szczegół
love508 - Sro 06 Lut, 2008
Ca me fait du bien - piekna piosenka
a oto moje ulubione piosenki przy ktorych lecze dołki :
MELANIE C - YOU`LL GET YOURS
MELANIE C - PROTECTED
MELANIE C - FEEL THE SUN
MELANIE C - MELT
POLECAM NAPRAWDE
paulinka - Sro 06 Lut, 2008
nie mam jakoś ulubionych piosenek wykonawców
a jak chce wyleczyć doła to idę na dyskotekę przetańczyć całą noc i na ogół przechodzi
love508 - Sro 06 Lut, 2008
| paulinka napisał/a: | nie mam jakoś ulubionych piosenek wykonawców
a jak chce wyleczyć doła to idę na dyskotekę przetańczyć całą noc i na ogół przechodzi |
oo to tez nmoj jeden ze sposobow
daniel - Czw 07 Lut, 2008
| love508 napisał/a: | Ca me fait du bien - piekna piosenka
MELANIE C - PROTECTED
MELANIE C - FEEL THE SUN
MELANIE C - MELT
POLECAM NAPRAWDE |
Też fajne...
Ale ja znalazłem nowy sposób. Nie wszystkim się on podoba, ale co mi tam. Włączam płytkę Nie dla oka Agnieszki Włodarczyk. Podaga mi się zrelaksować..
love508 - Czw 07 Lut, 2008
| daniel napisał/a: | | love508 napisał/a: | Ca me fait du bien - piekna piosenka
MELANIE C - PROTECTED
MELANIE C - FEEL THE SUN
MELANIE C - MELT
POLECAM NAPRAWDE |
Też fajne...
Ale ja znalazłem nowy sposób. Nie wszystkim się on podoba, ale co mi tam. Włączam płytkę Nie dla oka Agnieszki Włodarczyk. Podaga mi się zrelaksować.. |
tez nmozna ale ja nie lubie agi,
gmail - Pon 25 Lut, 2008
sexik podczas Santany
|
|