Luźne dyskusje o męskich sprawach - SEXUALNE TORTURY

love508 - Sro 23 Sty, 2008
Temat postu: SEXUALNE TORTURY
co wy na to :oops:

lubicie bawic sie w takie rzeczy

luter - Sro 23 Sty, 2008

takie tortury sa czescia moich fantazji erotycznych :oops: Niektore z nich udalo mi sie urzeczywistnic. Aby jednak prowadzic takie zabawy to niezbedne jest zaufanie do partnera. W ogole fajny temat

luter napisał/a:
takie tortury sa czescia moich fantazji erotycznych :oops: Niektore z nich udalo mi sie urzeczywistnic. Aby jednak prowadzic takie zabawy to niezbedne jest zaufanie do partnera. W ogole fajny temat

mnie to przeraza

luter - Sro 23 Sty, 2008

element strachu, moze wzmagac dodatkowo niektore doznania, to tez moze byc podniecajace

luter napisał/a:
element strachu, moze wzmagac dodatkowo niektore doznania, to tez moze byc podniecajace

skad ty to wszystko wiesz

paulinka - Nie 27 Sty, 2008

nieraz lobię dać klapsa i przywiązać chłopaka do kaloryfera zawiązać mu oczy,zadrapać go trochę na klatce ugryźć ale z wyczuciem, a nieraz lubię sam być przywiązana albo jak kochamy sie 'na pieska" jak on pociągnie mnie (ale nie za mocno) za włosy i czuje że dominuje ale to tylko z zaufanym i dobrze poznanym partnerem,
love508 - Nie 27 Sty, 2008

paulinka napisał/a:
nieraz lobię dać klapsa i przywiązać chłopaka do kaloryfera zawiązać mu oczy,zadrapać go trochę na klatce ugryźć ale z wyczuciem, a nieraz lubię sam być przywiązana albo jak kochamy sie 'na pieska" jak on pociągnie mnie (ale nie za mocno) za włosy i czuje że dominuje ale to tylko z zaufanym i dobrze poznanym partnerem,

hihihi wow super, podoba mi sie

heroes84 - Czw 31 Sty, 2008

lubię podobne zabawy :)
M-H - Czw 31 Sty, 2008

Hehe gryzienie... :P Moje kochanie jak mnie ugryzla jakis czas temu podczas uniesienia ;) w szyje to przez pare dni musialem plaster nosic bo malina byla, ze cho ho. Wstyd bylo sie pokazac na ulicy :) . Ale i tak uwielbiam jak to robi (tylko troszke delikatniej) i jeszcze te drapanie :roll:
heroes84 - Czw 31 Sty, 2008

Moja laska podczas orgazmu to strasznie drapie mnie po plecach lub po pośladkach. Czasami aż do krwi !!! ale niestety nie potrafi tego kontrolować :)
love508 - Nie 27 Sty, 2013

:D :D :D :D
haster69 - Pon 18 Lut, 2013

Uwielbiam być związany i zdominowany przez kobietę :P Świetna zabawa. polecam
marta69 - Czw 21 Lut, 2013

fajne filmy o różnej tematyce znajdziecie na tej stronce http://komdax.com
beklenmedik - Pią 17 Maj, 2013

W kontaktach slave-master trzeba ogromnego zaufania, ale mogą dać wiele radości i satysfakcji.