Luźne dyskusje o męskich sprawach - SEXUALNE TORTURY
love508 - Sro 23 Sty, 2008 Temat postu: SEXUALNE TORTURY co wy na to
lubicie bawic sie w takie rzeczy
luter - Sro 23 Sty, 2008
takie tortury sa czescia moich fantazji erotycznych Niektore z nich udalo mi sie urzeczywistnic. Aby jednak prowadzic takie zabawy to niezbedne jest zaufanie do partnera. W ogole fajny temat
love508 - Sro 23 Sty, 2008
| luter napisał/a: | takie tortury sa czescia moich fantazji erotycznych Niektore z nich udalo mi sie urzeczywistnic. Aby jednak prowadzic takie zabawy to niezbedne jest zaufanie do partnera. W ogole fajny temat |
mnie to przeraza
luter - Sro 23 Sty, 2008
element strachu, moze wzmagac dodatkowo niektore doznania, to tez moze byc podniecajace
love508 - Sro 23 Sty, 2008
| luter napisał/a: | | element strachu, moze wzmagac dodatkowo niektore doznania, to tez moze byc podniecajace |
skad ty to wszystko wiesz
paulinka - Nie 27 Sty, 2008
nieraz lobię dać klapsa i przywiązać chłopaka do kaloryfera zawiązać mu oczy,zadrapać go trochę na klatce ugryźć ale z wyczuciem, a nieraz lubię sam być przywiązana albo jak kochamy sie 'na pieska" jak on pociągnie mnie (ale nie za mocno) za włosy i czuje że dominuje ale to tylko z zaufanym i dobrze poznanym partnerem,
love508 - Nie 27 Sty, 2008
| paulinka napisał/a: | | nieraz lobię dać klapsa i przywiązać chłopaka do kaloryfera zawiązać mu oczy,zadrapać go trochę na klatce ugryźć ale z wyczuciem, a nieraz lubię sam być przywiązana albo jak kochamy sie 'na pieska" jak on pociągnie mnie (ale nie za mocno) za włosy i czuje że dominuje ale to tylko z zaufanym i dobrze poznanym partnerem, |
hihihi wow super, podoba mi sie
heroes84 - Czw 31 Sty, 2008
lubię podobne zabawy
M-H - Czw 31 Sty, 2008
Hehe gryzienie... Moje kochanie jak mnie ugryzla jakis czas temu podczas uniesienia w szyje to przez pare dni musialem plaster nosic bo malina byla, ze cho ho. Wstyd bylo sie pokazac na ulicy . Ale i tak uwielbiam jak to robi (tylko troszke delikatniej) i jeszcze te drapanie
heroes84 - Czw 31 Sty, 2008
Moja laska podczas orgazmu to strasznie drapie mnie po plecach lub po pośladkach. Czasami aż do krwi !!! ale niestety nie potrafi tego kontrolować
love508 - Nie 27 Sty, 2013
haster69 - Pon 18 Lut, 2013
Uwielbiam być związany i zdominowany przez kobietę Świetna zabawa. polecam
marta69 - Czw 21 Lut, 2013
fajne filmy o różnej tematyce znajdziecie na tej stronce http://komdax.com
beklenmedik - Pią 17 Maj, 2013
W kontaktach slave-master trzeba ogromnego zaufania, ale mogą dać wiele radości i satysfakcji.
|
|