Luźne dyskusje o męskich sprawach - Masaż erotyczny
ajakso1 - Sro 23 Sty, 2008 Temat postu: Masaż erotyczny czesc, chce zrobic taki masaz swoej dziewczynie macie moze hjakies linki, opisy jak ma to wygladac i co nalezy robic ?
PinkRose - Czw 24 Sty, 2008
Zacząć od twarzy - usta, cała twarz, w miedzyczasie delikatne głaskanie po włosach, szyja obojczyki, dłuuga przerwa na piersiach(długa akcja językiem), brzuszek, podbrzusze i akcja własciwa ;P
ajakso1 - Pią 25 Sty, 2008
hehe spoko spoko to juz wszystko uzywalem nie jestem zółtodziub ale chodzi mi o konkretne ruchy podczas masowania pleców nóg itp itd.
PinkRose - Pią 25 Sty, 2008
a nie lepiej się kobity zapytać jak lubi? tak to będziesz naprawdę strzelał miesiącami, skoro taktyka podstawowa nic nie daje jedna lubi masaż sto, drugą to wkurza, jedna kocha pod zgięciami kolan, inna nie da się nawet dotknąć;P albo metodą prób i błędów - do skutku.
Żółtodziób.. hmm.. dobrze że masz w tym jakieś zaawansowanie ale uwierz mi, trafiają się faceci z letnim doświadczeniem w stosunkach a porządnie kobiety dotknąć nie potrafią..
ajakso1 - Czw 31 Sty, 2008
hehe no cos w tym jest ale wiesz ciagłe pytanie to tez nei jest najlepsze, aczkolwiek rozmowa w zwiazku najwazniejsza;] w sumie to znalazlem kilka masazy w necie = filmiki ale w wiekszosci polegaja na dlugookresowym masowaniu ...
w sumei moza temat zakonczyc .. nie ma co sie pocic jak dziewczynie dobrze i sie domaga;]
|
|