Luźne dyskusje o męskich sprawach - Masaż erotyczny

ajakso1 - Sro 23 Sty, 2008
Temat postu: Masaż erotyczny
czesc, chce zrobic taki masaz swoej dziewczynie macie moze hjakies linki, opisy jak ma to wygladac i co nalezy robic :) ?
PinkRose - Czw 24 Sty, 2008

Zacząć od twarzy - usta, cała twarz, w miedzyczasie delikatne głaskanie po włosach, szyja obojczyki, dłuuga przerwa na piersiach(długa akcja językiem), brzuszek, podbrzusze i akcja własciwa ;P
ajakso1 - Pią 25 Sty, 2008

hehe spoko spoko to juz wszystko uzywalem nie jestem zółtodziub ale chodzi mi o konkretne ruchy podczas masowania pleców nóg itp itd. :)
PinkRose - Pią 25 Sty, 2008

a nie lepiej się kobity zapytać jak lubi? tak to będziesz naprawdę strzelał miesiącami, skoro taktyka podstawowa nic nie daje ;) jedna lubi masaż sto, drugą to wkurza, jedna kocha pod zgięciami kolan, inna nie da się nawet dotknąć;P albo metodą prób i błędów - do skutku.

Żółtodziób.. hmm.. dobrze że masz w tym jakieś zaawansowanie ale uwierz mi, trafiają się faceci z letnim doświadczeniem w stosunkach a porządnie kobiety dotknąć nie potrafią..

ajakso1 - Czw 31 Sty, 2008

hehe no cos w tym jest ale wiesz ciagłe pytanie to tez nei jest najlepsze, aczkolwiek rozmowa w zwiazku najwazniejsza;] w sumie to znalazlem kilka masazy w necie = filmiki ale w wiekszosci polegaja na dlugookresowym masowaniu ...
w sumei moza temat zakonczyc .. nie ma co sie pocic jak dziewczynie dobrze i sie domaga;]