Krosty i plamki - COŚ takeigo FOTO
wacik - Sob 12 Sty, 2008 Temat postu: COŚ takeigo FOTO Witam mam prbolem a mianowicie mam na cały penisie prawie coś w tym stylu tylko w zaawansowanym stopniu włąściwie 89 %jest pokryte takim czymś,i niewiem co zrobić,nie boli,nie swędzi nie ma ropy,ale strasznie nei łądnie wygląda,prosze o pomoc.
paulinka - Sob 12 Sty, 2008
LEKARZ
BASF - Sob 12 Sty, 2008
Na 99% grzybica. Odpowiedź post wyżej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wacik - Sob 12 Sty, 2008
hmm a bez lekarza jakoś da sie to przejsć?stosowąłem rózne maści ale nei daja rady
BASF - Sob 12 Sty, 2008
wacik napisał/a: | hmm a bez lekarza jakoś da sie to przejsć?stosowąłem rózne maści ale nei daja rady |
Jeśli nie planujesz być dalej płodnym to nie idź, nie trzeba.
norbercik - Nie 13 Sty, 2008
wacik, wstydzisz się czy co?
Hubertttus - Nie 13 Sty, 2008
Może to być grzybica albo jakieś uczulenie ,tak czy siak trzeba z tym do lekarza,jeśli zażywasz jakieś leki odstaw je natychmiast.
wacik - Nie 13 Sty, 2008
Hmm keidyś byłem u dermatologa i przepisła mi Pimafucort,ale nei pomogło
,dużo masci sotsotwłąem i nic mozę teraz iść do Urologa..?
norbercik - Nie 13 Sty, 2008
możesz iść do dermatologa, internisty lub urologa.
to może być uczulenie. Nie nosiłeś ostatnio (przed pojawieniem się) nowej bielizny? Albo nowy proszek do prania, płyn do płukania?
Sheep - Sob 02 Lut, 2008
A to swedzi Ciebie ? bo ja chyba mialem cos podobnego, mnie to swedzialo i pielko, ale zniknelo po paru dniach. Napewno to nie przez higiene myje(prysznic) sie 2 razy dziennie jak trzeba a tak to raz.
M!ko - Pon 18 Lut, 2008
Mam to samo, problem w tym, ze po kilku dniach znika, penis ladny i gladki, niestety powraca, raz na miesiac czasem raz na 2 miesiace - teraz powiedzcie co to jest ?
hm z tym, ze moje "krostki" wystepuje tylko na zoledziu i sa plaskie, a te sa jakby wypukle, po 2 dniach zamieniaja sie w czerwona jakby plame, a pozniej wszystko znika - co to jest ?
smutek - Pon 18 Lut, 2008
drożdze moga byc, mi zostala masc przepisana, 4 dni i poklopocie. za wczesniej odstawilem to wrocilo kilka plamek, 2 dni i gitara
M!ko - Wto 19 Lut, 2008
smutek napisał/a: | drożdze moga byc, mi zostala masc przepisana, 4 dni i poklopocie. za wczesniej odstawilem to wrocilo kilka plamek, 2 dni i gitara |
jaka masc? mozna ja dostac bez recepty ?
akcent - Czw 03 Kwi, 2008
moim zdaniem... zatarty
|
|