Luźne dyskusje o męskich sprawach - Zemsta
stefek11 - Nie 06 Sty, 2008 Temat postu: Zemsta Czy wy tez posuneli byscie sie do tego http://myExTheBitch.com/?id=5305e1f4
Wyjasnienie: Chlopak msci sie na dziewczynie w taki spos. Zrobil strone z jej zdjeciami , którą każdy każdemu przesyła.To jest niemiecka strona więc domyślam sie , ze on i ona są niemcami.W takim wypadku ten link ogrążył cala Europe!
Mi ciężko jest oceniac bo nie jest powiedziane o co poszlo.
Jakie są wasze zdania>>
(Temat ten umieściłem tutaj bo leszego miejsca nieznalazłem:()
paulinka - Nie 06 Sty, 2008
dla mnie straszne chamstwo i mam nadzieje że ta dziewczyna sie o tym dowie i skieruje sprawę do sądu!!!
sama nie zrobiłabym czegoś takiego i uważam to za coś strasznego nawet jeżeli ludzie sie rozchodzą powinni zachować pewnego rodzaju szacunek do siebie choćby ze względu na to że nie zawsze było źle!!!
ps. ale fajna d.... z chęcią obejrzałabym więcej fotek
Szymon7 - Nie 06 Sty, 2008
Tak, to straszne chamstwo I nie rozumiem jak można zrobić coś takiego drugiemu człowiekowi. Poza tym co on tym osiągnął? Zemsta? Jak dla mnie prostacka dziecinada.
stefek11 - Pon 07 Sty, 2008
http://myexANNA.com/?id=5305f03c a ty od kolegi dostalem link.Teraz to chyba jakas moda sie zrobila na to:DAle chyba to to juz nie jest tak prawdziwe jak tamto.
addam - Czw 10 Sty, 2008
To pewnie taki pretekst żeby wyłudzić adresy mailowe i sprzedać je potem spamerom.
mirek18 - Pon 14 Sty, 2008
ehhh popieram wypowiedz Paulinki hamstwo i tyle ja zlaska bylem 1,5 roku zostawila mnie dl ainnego i jest looz zadnych klutni i sprzeczek z tym zwiazanych po tym jak powiedziala z emnei zdradza uslsyzala ze na koncu korytaza sa drzwi wyjsciowe i ma zamknac nie trzaskajac jak bedzie wychodizla i siadlem do pracy na kompie i to bylo tyle zadnych wyzwisk zaczepek na ulicy nie rozumiem tego :/ wiadomo ze puzniej byl bool i rozsterka z ruznymi myslai ale od tego byli znajomi zebym za duzo na ten temat nie myslal impra za impreza hehe a co do adresow @ dla spamerow to chyba nikt nie jest taki glupi ze zrobi sobie na takich szicie newsleter hehe osobiscie wolalbym dodac strone do zakladek
PinkRose - Czw 24 Sty, 2008
Hmm.. masakra:/ kochasz kogoś, uwielbiasz seks z tą osobą - wysyłasz własne foty nago i moze cos w akcji a tu taki numer:/ owszem, koniec związku swoją drogą, ale bez przesady :/
|
|