Lu¼ne dyskusje o mêskich sprawach - pomocy!! ma³y cz³onek
bimbrownik - Sob 05 Sty, 2008 Temat postu: pomocy!! ma³y cz³onek witam. mam 17 lat a mój penis przy wzwodzie ma jedynie 12-13cm!!
1.czy jest szansa ¿e jeszcze uro¶nie??
2.czy mogê kupiæ gdzie¶ tak ma³e prezerwatywy??
3.dziewczyna chce siê ze mn± kochaæ a ja nie wiem co mam zrobiæ!! pomó¿cie proszê
Fantom17 - Sob 05 Sty, 2008
1.szansa jest,penis teoretycznie rosnei do 21 roku zycia
2.jasne ze tak,znajdz na internecie,zapameitaj nazwe i kup w aptece
3.czy widziala juz twojego czlonka? zreszta to nie jest wazne,nie masz sie co bac ze cie wysmieje(oczywiscie sa ewenementy jak wszedzie zreszta),jezel macie ochote to poprostu sie kochajcie i nie ma co sie tak martwic wielkoscia bo wcale tragicznie nie jest
Na drugi raz zanim napiszesz temat to popatrz w inne dzialy bo takich pytan byly tu setki.
Pozdrawiam
lumfr - Nie 06 Sty, 2008
jak sie ma kompleks malego penisa to znaczy ze sie nie ma pojecia o seksie , zadnego : ) dlatego ruchaj napewno twoja laska bedzie jeczec w nieboglosy
..::AnDrEaS::.. - Sro 09 Sty, 2008
| lumfr napisa³/a: | | jak sie ma kompleks malego penisa to znaczy ze sie nie ma pojecia o seksie , zadnego : ) dlatego ruchaj napewno twoja laska bedzie jeczec w nieboglosy |
A ja mam 19 lat i te¿ 12-13... Jeszcze go nie "testowa³em"... ale ju¿ nied³ugo to zrobiê... Je¿eli mój przedmówca ma racjê to chyba nie powinienem mieæ kompleksów, a mimo to ca³y czas uwa¿am, ¿e to jednak o te 4cm za ma³o... Zobaczymy po "testach" jak wypadnie
|
|