Inne problemy - nie problem, a raczej pytanie
marcin171 - Sob 29 Gru, 2007 Temat postu: nie problem, a raczej pytanie jak juz sie zarejestrowalem to sie wypytam o wszystko..
Otoz we wzwodzie nie mam malego penisa bo nawet 19cm-19.5 zmierzylem w najwiekszym podnieceniu, ale w spoczynku ma on zaledwie 6-7cm no moze 8 max. troche obciach w kapielowkach sie pokazac... czy tez macie taka "amplitude"? dodam ze mam 17 lat
norbercik - Sob 29 Gru, 2007
już 100x przerabialiśmy ten temat...
Poszukaj sobie trochę na forum, a nie zakładasz od razu nowy topic
Janek007 - Pon 31 Gru, 2007
Nie chce robic off topica ale to jaki dlugi jest w spoczynku zalezy od wielu czynnikow. Jak jest cieplo jest wiekszy no to jest chyba normlane, ale jak mowisz ze w kapielowkach to raczej duzy nie bedzie bo wody w basenach maja max30stopni. Na moim przykladzie moge powiedziec ze jak jestem zmeczony albo chory to podczas spoczynku jest malutenki moze wielkosci kciuka a podczas wzwodu ma ok 17cm wiec moja "amplituda" jest wieksza od twojej.
Ps. Penis rosnie bodajrze do 22roku zycia wiec moze jeszcze sie zwiekszy podczas spoczynku.
Nox2 - Pon 31 Gru, 2007
Ja w spoczynku mam od 2cm do 9 zalezy jak leży
Szymon7 - Pon 31 Gru, 2007
Janek007 napisał/a: | Nie chce robic off topica ale to jaki dlugi jest w spoczynku zalezy od wielu czynnikow. Jak jest cieplo jest wiekszy no to jest chyba normlane, ale jak mowisz ze w kapielowkach to raczej duzy nie bedzie bo wody w basenach maja max30stopni. Na moim przykladzie moge powiedziec ze jak jestem zmeczony albo chory to podczas spoczynku jest malutenki moze wielkosci kciuka a podczas wzwodu ma ok 17cm wiec moja "amplituda" jest wieksza od twojej.
Ps. Penis rosnie bodajrze do 22roku zycia wiec moze jeszcze sie zwiekszy podczas spoczynku. |
Teoretycznie penis może rosnąc do 25 roku życia, bo do tego wieku komórki mają zdolność podziału
Janek007 - Pon 31 Gru, 2007
Szymon7 napisał/a: | Teoretycznie penis może rosnąc do 25 roku życia, bo do tego wieku komórki mają zdolność podziału |
Tak pewien nie bylem hoho 10 lat przedemna PZDR
|
|