Inne problemy - Wzwód na widok!

roberto911 - Pią 28 Gru, 2007
Temat postu: Wzwód na widok!
Wzwód na widok innego penisa lub podczas gdy ktoś na Ciebie patrzy gdy jesteś nago! Czy to normalne?? Nie jestem gejem ani nic z tych rzeczy! czy to sie może zdarzyć? np pod prysznicem z grupą facetów! liczę na szybką odpowiedź! z góry dzięki!
x-men16 - Pią 28 Gru, 2007

http://www.sztukakochania.fora.pl/

Ciekawostki,informacje,porady udzielane przez seks eksperta i wiele innych rzeczy o tematyce erotycznej!!! :-D
Polecam!!!!

Nox2 - Pon 31 Gru, 2007

Też to mam i wg to to całkiem normalne
Lucas_20 - Pią 04 Sty, 2008

Ja to mam tak, że czasem z bardzo błachego powodu mi rośnie. Wystraczy, że zobaczy kawałek nagiego ciała kobity i już rośnie to normalne??? Normanie przecież żeby stanął trzeba chyba troche się podniecic przez pieszczocty z dziewczyną. A mój jest jakby bardzo wrażliwy i bardzo szybko z błachego powodu rosnie szybko. To normalne ???
mirek18 - Pon 14 Sty, 2008

tak panowie wasze problemy sa normalne mi staje na widok ud kobiety i wcale nie trzeba sie piescic zeby drgnelo :)
M-H - Sro 16 Sty, 2008

Ja spotkalem z taka reakcja u kolegi. W czasach liceum trenowalem lekkoatletyke (Kula, dysk ale to nie wazne :) ) Z nami trenowali biegacze, oszczepnicy itp. Zawsze po treningu wszyscy szlismy do lazni pod prysznice i byl taki jeden koles, ktoremu zawsze stawal jak sie wszyscy razem kapalismy. Nie byl on gejem w 100% bo mial panne i sam nam mowil ze, nie jest, i mowil tez, ze nie wie dlaczego mu staje. Na poczatku kolesia troche gnoili i przez to krepowal sie z nami kapac ale po pewnym czasie przyzwyczajalismy sie. Trener nam mowil, ze to hormony i ze to mu z wiekiem minie. Czy minelo to nie wiem bo juz zerwalem z lekkoatletyka. I Tobie to tez raczej minie.
Pamietam za gowniarza jak sie ogladalo swierszczyki, taka sama byla reakcja, ktora z czasem przeszla.

Aste - Czw 17 Sty, 2008

Lucas_20 napisał/a:
Ja to mam tak, że czasem z bardzo błachego powodu mi rośnie. Wystraczy, że zobaczy kawałek nagiego ciała kobity i już rośnie to normalne??? Normanie przecież żeby stanął trzeba chyba troche się podniecic przez pieszczocty z dziewczyną. A mój jest jakby bardzo wrażliwy i bardzo szybko z błachego powodu rosnie szybko. To normalne ???

Nie nie jest normalne ! Szybko go musisz amputować
:P JASNE, że normalne...jesteś w wieku dojrzewania i hormony tak na Ciebie działają :P P Kiedyś przy tablicy mi stanoł i wziąłem to na żarty i chodziłem z nim po klasie i podszedłem do nauczycielki, która wpisywała ocene. Gdy podszedłem, położylem jej wacka na biurku :D ale ludzie mieli ubaw... :P

Dwight - Czw 28 Lut, 2008

Aste hahahhahahahhahah o ile naprawde tak zrobiles to szacun _/ :D ahahhahahahha
A co do stawania to jest tak ze jak widze konkretna sucz i zaczynam cos wyobrazac to moj Prezes nie pozostaje w spoczynku ; p oczywiscie uodparniam sie pomalu jak kolezanki macaja mnie po wewnetrznej czesci ud albo w innych erogennych sferach bo czasami moze to byc wkurzajace . ogolnie mowiac staram sie robic tak ze moj maly staje wtedy kiedy ja chce : p

Dwight - Sob 01 Mar, 2008

zalezy czy widzi sie chodzacy salceson czy niewygolony baleron czy miłej jakości sucz :) Oczywiscie erekcje da sie powstrzymac pytanie : po co w niektorych sytuacjach?
Lucas_20 - Pon 23 Cze, 2008

No tak, ale jak masz luźnie spodenki ( boskerki ) to jak ci stanie z byle powodu, nawet nie na widok dziewczyny tylko tak o to przecież widać jak coś w gaciach się ponosi :) ... Ja mam niestety małego :/ nie wiem czemu i nie jest tak źle da się coś zrobić żeby nie było widać, ale i tak to uczucie, że stoji i cisano w spodniach...
anakin_solo - Pon 07 Lip, 2008

jest to normalne całkowicie, świadczy o tym, że masz spory potencjał w hormonach