Inne problemy - prącie w majtkach
nie_powiem - Nie 16 Gru, 2007 Temat postu: prącie w majtkach czy penis w majtkach powinien być do góry czy na dół ? wiem, że głupie pytanie, ale zastanawie mnie to...
ja mam prącie do góry, ale zawsze zsuwa mi się na dół i przykleja do moszny ...co zrobić ?
BASF - Nie 16 Gru, 2007
Prącie w majtkach nosi się tak jak komu wygodnie. Jeśli nosisz do góry tzn, że Ci tak OK.
Cytat: | przykleja do moszny |
Proponuję częściej się myć.
norbercik - Pon 17 Gru, 2007
Cytat: | Proponuję częściej się myć. |
święte słowa
nie_powiem - Sob 29 Gru, 2007
nawet jak się umyję tak się dzieje
Hubertttus - Sob 29 Gru, 2007
Smieszą mnie takie wypowiedzi .. noszę ptaszka w dół, w górę itp.Rozumniem jak zakładasz slipy ,obcisłe bokserki a jest ..on we zwodzie lub półzwodzie tak ułożysz sobie go do góry czy w bok ale jak przestaniesz o nim myśleć to ci sie zrobi flaczek i nie opowjadajcie że siedzi wam tak do góry ,chyba że przywiązujecie napletek do gumki w pasie ,oczywiście że opadnie czy w prawą czy wlewo a jak zwolni sie miejsce (jajka rtochę opuszczą) to i połozy na jajka.Tak na marginesie dodam że te obciśłe bokserki i obcisłe slipy są może i sexy i pięknie w nich wyglądacie ale są bardzo niezdrowe dla waszych klejnotów rodowych,dlatego na codzień polecał bym zwykłe bokserki niezbyt luźne ale i nie obcisłę.
mirek18 - Pon 14 Sty, 2008
kapiel to podstawa
|
|