Inne problemy - mutacja - problem
nie_powiem - Nie 16 Gru, 2007 Temat postu: mutacja - problem Mam już prawie 18 lat (za 2 miesiące) i nie przeszedłem jeszcze mutacji...
Czy to jest problem ?
Co zrobić ?
Co zrobić, żeby inni się ze mnie nie śmiali ?
BASF - Nie 16 Gru, 2007
Gwarantuje Ci, że przeszedłeś mutację.
Jeśli Twój głos jest nadal wysoki to widocznie "tak zostałeś zaprogramowany" przez naturę.
Z wiekiem obniży się jeszcze głos ale to się będzie dziać na przestrzeni wielu lat.
nie_powiem - Nie 16 Gru, 2007
ok dzięki
norbercik - Pon 17 Gru, 2007
są ćwiczenia stylulujące barwę i ton głosu, wiem że w taki sposób ćwiczy np. p. Senyszyn z SLD Ale na czym to polega pojęcia nie mam
nie_powiem - Wto 18 Gru, 2007
w zasadzie to ja umiem udawać cienki jak i gruby głos
tylko jak ktoś dzwoni to często myli mnie z mamą albo siostrą
BASF - Wto 18 Gru, 2007
nie_powiem napisał/a: | tylko jak ktoś dzwoni to często myli mnie z mamą albo siostrą |
A to mów tak od razu. Nie przejmuj się jak słyszę moją matkę przez telefon to ma głos jakby wychlała litra choć przez moje całe życie nie widziałem ją z kieliszkiem. Heh.
W sumie nie jest to tylko moje odczucie. Telefony czy tez domofony strasznie zniekształcają głos. Nie martw się jest z Tobą wszystko OK. Możesz zawsze pomyśleć o tych, którzy wogóle nie umieją mówić
szuszu - Wto 18 Gru, 2007
nie_powiem-czytając pozostałe twoje posty mam wątpliwości czy skończyłeś 18 lat...
ajakso1 - Pon 14 Sty, 2008
mozesz miec roweniez niski poziom testosteronu który jest zwiazny miedzy innymi z barwa glos7u..ale raczej to nie to
|
|