Luźne dyskusje o męskich sprawach - Włosy :F
baqbaku - Nie 16 Gru, 2007 Temat postu: Włosy :F Mam pytanie zaczynają mi rosnąć włosy na klacie i na brzuchu, ale sęk w tym, że ich nie chcę. Czy istnieje jakiś sposób, aby to zatrzymać? np. jeżeli usunę je woskiem w okresie dorastania, czy może się zdażyć, że nie odrosną albo po jakijś ilości takich zabiegów?
norbercik - Pon 17 Gru, 2007
woskowanie nie usuwa włosów na stałe. Poza tym co się martwisz? Zawsze możesz woskować się do końca życia.
Jeżeli chcesz usunąć na stałem, to polecam metody laserowe, ale to nie teraz jeszcze... włosy "zaczynają" ci rosnąć i teraz nawet jeżeli być te zabiegi zrobił, to i tak z dużym prawdopodobieństwem mogę powiedzieć, że będziesz jeszcze później je miał.
Mój dermatolog twierdzi, że najwcześniejszy wiek na woskowanie to 20-21 lat (klata u faceta)
Nightwish - Pon 17 Gru, 2007
A ja mam 20 lat i nadal mam zero włosów na klacie
ajakso1 - Wto 18 Gru, 2007
moze masz mało tescia:P
norbercik - Wto 18 Gru, 2007
Nightwish, w wieku 20 lat włosy zaczynają rosnąć pełną parą jeżeli do 21 roku życia nie urosną, to na 99,99% tak już Ci zostanie skąpo (się ciesz)
Nightwish - Wto 18 Gru, 2007
Mi to tam jak najbardziej odpowiada
adadverts - Sro 19 Gru, 2007
| norbercik napisał/a: | Nightwish, w wieku 20 lat włosy zaczynają rosnąć pełną parą jeżeli do 21 roku życia nie urosną, to na 99,99% tak już Ci zostanie skąpo (się ciesz) |
Oby!!
norbercik - Sro 19 Gru, 2007
poza tym woskowanie jest fajne -samemu można robić
zizior - Nie 27 Sty, 2008
nie koniecznie... bo w wieku 23-24 tez rosna:) Ale jest wiele wariantów jak mogą one wyglądać Jeżeli ktoś umieści w jakiejs galeri mozesz sobie poogladać do jakiego typu się zaliczasz
A czym usunąc hmmm moze nozyczkami przystrzyc??
|
|