Inne problemy - POMOCY!!!

Avo19 - Nie 09 Gru, 2007
Temat postu: POMOCY!!!
Jakis Tydzien Temu Masturbowalem Sie ..........
I Po Jakims Czasie Zobaczylem 2 Zyly Na Worku Podtrzymujacym Jadra od tamtej chwili gania mnie do toalety ...........Piecze mnie podczas sikania .............
Bylem ostatnio u lekarza intercysty a on powiedzial ze widzi male obrzenie na jajkach tylko i dal mi antybiotyk ................
od wczoraj mnie nie boli ale czuje jakbym nie mogl utrzymywac moczu..........
A co gorsze nie mam ochoty na nic.................
Raz napewno Stres Dwa nie chce mi stanac jak sie patrze na kobiety...gole kobiety .....i wogole
Nie wiem co jest grane prosze o pomoc jutro jade zapisac sie do urologa...........
Mozecie mi cos doradzic ............Chyba nie beda mi chcieli amputowac mojego Czlonka bo wtedy nie odpowiadam co zrobie............... :|
Moja mama jeszcze mnie dobija bo mowi ze poznalem niesamowita 2 polowke i czeka na moje dzieci.......................A ja sie jej boje o tym powiedziec....................
Help plz.....................
Czy bede potrzebowal brac jakies tabletki z hormonami 0_0 Help.......... :? :( :shock:

BASF - Nie 09 Gru, 2007

Wszelkie Twoje wątpliwości rozwieje Pan lekarz. Nie zwlakłbym ani chwili tylko gnał do lekarza. Nie bagatelizuj tego.
paulinka - Nie 09 Gru, 2007

zgadzam sie z przedmówcą nie ma co sie gorączkować tylko do lekarza!!!!
Avo19 - Sob 15 Gru, 2007

Bylem u swojego lekarza pierwszej pomocy powiedzial ze to zapalenie zyl i moczu.....
Ale ja nie jestem przekonany ......
Jesli znacie urologa w warszawie bede wam bardzo wdzieczny......
Bo psychicznie juz nie wytrzymuje zaczolem znowu palic jak smok a ja chcem miec pewnosc i spokoj.........
Moze byc nawet prywatny ........

[ Dodano: Sob 15 Gru, 2007 ]
Dodam jeszcze ze ja zapisalem sie u urologa to dopiero na 27 dzien przed moimi urodzinami..........

skorczu - Sob 15 Gru, 2007

Najlepiej szybko biegnij do jakiegos dobrego lekarza bo te antybiotyki to nie wiem...... :?

[ Dodano: Sob 15 Gru, 2007 ]
poszukaj czegos na necie napewno sie ogłaszają :idea: