Ćwiczenia - zmartwienie
kroppas - Sob 08 Gru, 2007 Temat postu: zmartwienie witam. mam 16 lat, mam problem z moim penisem, otoż podczas wzwodu jest on mocno skierowany ku górze i mam małą swobode operowania nim, to po pierwsze po drugie ma on ok 13cm we wzwodzie i jest bardzo chudy i twardy, bardzo prosze o pomoc!!
Cycus85 - Nie 09 Gru, 2007
ech rece opadaja jak sie czyta takie cos....
ale okey na spokojnie
skoro stoi podczas wzwodu ku gorze to kej,tez tak mam i sie nieczym nie przejmuje nie utrudnia to odbycia stosunku a nic nic podobnego
13 cm to wedlug mnie dobra dlugosc a skoro masz 16 lat pewnie jeszcze ci urosni i jak jest bardzo twardy to super kazda kobitka bedzie zadowolona,bo lepiej miec malego twardego niz duzego i sflaczalego
Cycus85 - Pią 28 Gru, 2007
proponuje udać się jak najszybciej do lekarza
wygląda mi to na jakieś zapalenie,a tego nie można lekceważyć
mam nadzieję że pomogłem
Hubertttus - Sob 29 Gru, 2007
pomóc to może i nie pomogłeś ale napewno dobrze poradziłeś
mirek18 - Nie 30 Gru, 2007
szczypanie glowki penisa moze byc spowodowane "susianiem w krzakach" tak zwane podwianie ( mam okno wkiblu nie daleko muszli i nie raz jak wieje albo jest przeciag to i w w domowym zaciszu mnie potrafi zawiac niesttey ...) lob tez moze to byc spowodowane zapaleniem sewki moczowej lob strikto zapalenia drog moczowych ... to wszystko moze prowadzic do glebszych komplikacji zapalenia nerek lob innych chorub zwiazanych z ukladem moczowym meszczyzny nie masz sie co wstydzic gdy ja mialem 15 lat to moje jajki przewalaly sie u lekarzy (roznej plci) przez pol roku bo wlasnie zalatwilem sobie nerki i uklad moczowy wlasnie zlekcewazeniem takiego szczypanka drobnego ... skonczylo sie na krwi w moczu i szpitalu ... nie straze ale mocno nalegam o wizycie u lekaza bo moze sie to zle skonczyc dla twojego ptaszka a pamietaj "ptaszek najlepszy przyjaciel meszczyzny" mam nadzieje ze to co napisalem rozjasni sytuacje i pokieruje cie do odpowiedniej decyzji i dzialan w kierunku leczenia
|
|