Inne problemy - dziwna wydzielina
mustang1807 - Sro 05 Gru, 2007 Temat postu: dziwna wydzielina od pewnego czasu zauwazylem ze z mojego penisa wydziela sie dziwna ;;ciecz; substancja ta ma bardzo nieprzyjemny zapach i wydziela sie gdy penis nie jest we wzwodzie.bardzo mi to przeszkadza to.do tego pod napletkiem mam takie bialo-kremowe ''resztki''czegos..nie mam pojecia co to jest,ma to taka ''serowata''konsystencje.pomozcie prosze licze na powazne odpowiedzi.czesto sie masturbuje czy to moze byc tego przyczyna?mam 16 lat
ame - Czw 06 Gru, 2007
to nie jest konsekwencją masturbacji... "serowate" resztki to mastka i to jest jak najbardziej normalne nie ma sie czym przejmować. Mastka jest produktem złuszczonych komórek nabłonkowych, flory bakteryjnej do tego mocz, łój i sperma.
Noil - Czw 06 Gru, 2007
Zwykle radzi się aby regularnie usuwać mastkę, gdyż posiada ona ponoć działanie rakotwórcze. Sam miałem z tym niegdyś problem, ale od roku mój napletek jest stale ściągnięty poza żołądź, pilnuję tego. O wiele łatwiej utrzymać higienę.
Nox2 - Wto 11 Gru, 2007
Sam to czasem mam przez kilka dni. Dobrze umyc malego i po kilku dniach zawsze przechodzilo
|
|