Inne problemy - Gumki...
Azunay - Pon 03 Gru, 2007 Temat postu: Gumki... Boze mam wielki problem...
Poprostu moj maly nie trawi kondonow
Na sama mysl o tym ze mam te cos zalozyc to flaczeje, nawet u dziewczyny w buzi nie pomaga. Czasem sie uda ze stoi i jak ona badz ja prubuje zalozycz to on momentalnie traci energie :/ nie weim co mam zrobic czasem nam sie uda kochac z prezerwatywa ale zawsze sa z tym jakies perypetie:/
Mysle ze fizycznie jest ok poniewaz bez gumy staje i wchodzi az milo... ale to nie wchodzi w gre dziewczyna sie za bardzo boi bez a jest za mloda na tabletki...
Jestem w 60% przekonany ze to siedzi w mojej glowie ale nie mam pojecia jak sobie dac z tym rade. Postanowilismy sobie zrobic z laska przerwer na tydzien od sexu myslicie ze to pomoze?
paulinka - Pon 03 Gru, 2007
znam takiego chłopka który ja ma ubrać gumę to mu opada nawet przy najseksowniejszej lasce ma już 25 lat miała sporo kobiet ale z gumą nie może nie wiem jak to jest z Tobą wiem że mu to nie przeszło i raczej nie przejdzie ,a ile ma lat że za młoda na tabletki?? nie wiem co Ci radzić
Azunay - Pon 03 Gru, 2007
ma 17 lat a ja 19 nie weim moze mi to minie z czasem, zaczelem wlasnie z nia pierwsze wspolzyczie tak okolo 3 miesiecy temu
oby ta przerwa cos dala..
paulinka - Pon 03 Gru, 2007
17 lat to nie za mało a jak zaczęła współżyć powinna iż do ginekologa na ogół lekarz sam poleca tabletki jak wie że dziewczyna współżyje bo to bardziej bezpieczne a poza tym sex sprawia większą przyjemność, jeżeli Twoje dziewczyna nigdy nie była będzie sie bała będzie to odwlekać powie że wszystko dobrze jest to po co?? a po to że jeżeli nieraz jest źle to tego nie widać ja poszłam za późno miałam już zaawansowana nadżerkę a niby wszystko było dobrze i musiałam przez prawie pół roku sie leczyć i w tym jakoś ze 2 miech nie miałam sie kochać co prawda nie wytrzymałam ale sie nie przyznałam ale dobrze wszystko sie skoczyło, od tabletek na ogół rośnie biust więc to tez pozytyw a jak dziewczyna jest na tyle dorosła żeby sie kochać to niech będzie na tyle dorosła żeby iśc do ginekologa polecam kobitkę na pierwszy raz sama nie wyobrażam sobie pójścia do faceta chodź podobno sa bardziej delikatni jak będzie sie bała wstydziła idz razem z nia i trzymaj ja za rękę ale do gabinetu niech wejdzie sama. będzie wam dużo lepiej i myślę że będziecie zadowoleni nie jedna znajoma i znajomy nawet na tym forum są zadowoleni z zastosowania antykoncepcji hormonalnej zmniejsza to ryzyka zajścia w ciążę i daje większą przyjemność poza tym bóle i krwawienie miesiączkowe jest mniejsze, ja polecam Yasmin są trochę droższe zależy gdzie ale tak koło 35-40zł ale sa dobre nie tyje się mocno od nich a biuścik rośnie
eeernest - Wto 04 Gru, 2007
Moja dziewczyna też ma 17 lat, właśnie niedawno skończyła - bierze tabletki od niedawna.
Więc chyba za wcześnie nie jest skoro ginekolog sam polecił jej branie anty jak tylko powiedziała, że niedawno zaczęła współżyć
|
|