Luźne dyskusje o męskich sprawach - Depilacja moszny

zarkavi - Nie 18 Lis, 2007
Temat postu: Depilacja moszny
Ostatnio odkryłem że wydepilowane jądra wyglądają super sexy. Jednak nie wiem czy jestem jakimś ewenementem, ale po 5-6 dniach od wygolenia włoski mają już ok. 1cm! To normalne że w tym miejscu włosy tak szybko rosną?
BASF - Nie 18 Lis, 2007

Ja zauważyłem u mnie, że zdecysowanie wolniej odrastają niż na głowie czy tez na twarzy. Kazdy jest iny i u każdego będzie to inaczej wyglądać :)
Alex-sex - Wto 20 Lis, 2007

no moszna po depilacji wygląda na prawdę dobrze jest taka jędrna, no i włosy dosyć szybko odrastają
Julcio - Sro 21 Lis, 2007

u mnie to różnie, ale tak minimum raz w tygodniu jajka golę, aby były ładne i gładziutkie (zresztą wszystkie włosy w koło penisa)
rudicek - Wto 27 Lis, 2007

No mi też wolno odrastają :D Aczkolwiek lubię se czasem ogolić :lol:
eeernest - Wto 27 Lis, 2007

Ja raz na 2 tyg przycinam wszystko.. czy ja wiem czy szybko odrastają.. hmm.. szybciej na wewnętrznej stronie ud, w moim przypadku.
rudicek - Wto 27 Lis, 2007

Zależy u kogo... :wink:
eeernest - Wto 27 Lis, 2007

dlatego napisałem, ze w moim przypadku :P
Nightwish - Sro 28 Lis, 2007

A ja się tam goliłem tylko raz w życiu, gdy miałem mieć w tych okolicach operację, a tak to jest na hippisa, czyli owłosienie rośnie sobie całkowicie naturalnie :P
houserek - Czw 29 Lis, 2007

ja regularnie golę jajka i przy penisie, zostawiam krotkie owłosienie nad nim, wyglada lepiej
heroes84 - Pią 30 Lis, 2007

Mi też szybko włosy na jajkach odrastają. W najgorszym przypadku golę je raz na dwa tygornie, ale staram się robić to raz w tygodniu :)
roojek - Czw 06 Gru, 2007

jak się ogoli nad, to wygląda śmiesznie. same jajca i grzyba na gładko, a nad sprzętem na krótko, bo inaczej kontrastuje z nogami
heroes84 - Pią 07 Gru, 2007

Czy ja wiem, ogolony na zero też dobrze wygląda ;)
Alex-sex - Nie 09 Gru, 2007

Dobrze wygląda się również byc cały ogolony laserowo czyli pachy, nogi, posladki, genitalia, klata, nie wiem czy rece
Nox2 - Wto 11 Gru, 2007

Tez juz ogolilem sobie kilka razy wszystko na lysiutko. Efekt fajny do szasu az zaczna odrastac. Ja juz zaczely nie moglem usiedzie klulo wszedzie swedzialo drapalo. No ale cos za cos :D
skos - Nie 23 Gru, 2007

http://www.cooldepil.se/metod.html
gmail - Wto 25 Mar, 2008

Nox2, caly? cale cialo ogoliles?
x_AnDrEaS_x - Wto 25 Mar, 2008

Faktycznie po depilacji jest super efekt :D W sumie zrobiłem to jak na razie tylko dwa razy, ale chyba na tym nie skończę :) Jeżeli chodzi o odrastanie to w moim wypadku nie jest to aż tak szybko...
gmail - Wto 25 Mar, 2008

moszna staje sie jedrna:D
HOTEST - Pią 28 Mar, 2008
Temat postu: Re: Depilacja moszny
zarkavi napisał/a:
Ostatnio odkryłem że wydepilowane jądra wyglądają super sexy. Jednak nie wiem czy jestem jakimś ewenementem, ale po 5-6 dniach od wygolenia włoski mają już ok. 1cm! To normalne że w tym miejscu włosy tak szybko rosną?

Ja tam też się golę...zarówno jajka jak i penisa. Zdecydowanie lepiej :)
tak samo usuwam włosie pod pachami i na klacie...wygląd sexy :)

gmail - Sob 29 Mar, 2008

HOTEST, daj fotke cialka wygolonego:P
Dołohov - Sob 05 Kwi, 2008

Ja się wczoraj ogoliłem :) tzn jajka... :D Takie fajne aksamitne są teraz :P Nad penisem też ogoliłem do 0 tzn taki cienki paseczek zostawiłem ale strasznie tego żałuje bo sie jakoś tak łyso czuje :( ... Zawsze tylko przycinałem maszynką na 5 mm.. nie wiem co mi strzeliło do głowy :P
bene - Nie 06 Kwi, 2008

ogolony penis czy jądra dla niektorych kobiet sa ok a dla niektorych wygladaja niemesko...
paulinka - Nie 06 Kwi, 2008

bene, nie znam żadnej która narzekałaby na ogolone jądra niektóre lubią jak jest trochę włosków chodź pewnie starsze tak koło 40 to przywykły do kłaków i bez byłoby dziwnie mi na początku pożycia wydawało sie normalne że sa tam kłaki ale to przeszkadza w sexie oralnym poza tym bardziej podniecające są takie zadbane, nie mówię że na 0 ale jak widać że ładnie przystrzyżone to wiadomo że facet dba o siebie i trzyma wysoka higienę osobista, wiem że na 0 dużo facetów nie lubię bo jak odrastać zaczynają to strasznie kują i przeszkadzają
freelanc3r - Nie 06 Kwi, 2008

ostatatnio przycielem swoja jungle i.... jezu czemu mnie zawsze podkusi? :D nie przycielem na 0, przycielem tak delikatnie ale nie ze prawie nie ma klakow... a tak kulo... ;P juz przechodzi jakos ale tragedia... az kminilem czy nie pojechac na 0... ale nie wyobrazam sobie jak by mi z teo 0 odrastalo...
ja tma wole chyba jungle miec jakas bo co wezme za nozyczki to mnei zaczyna mocno kuc, swedziec i rpzeszkadzac :(

adonius - Pon 07 Kwi, 2008

A ja też tak miałem na początku ,że strasznie kuło i swędziało. Ale po paru razach przestaje i takie lekko przystrzyżone włoski znacznie lepiej wyglądają :mrgreen:
HOTEST - Pon 07 Kwi, 2008

adonius napisał/a:
A ja też tak miałem na początku ,że strasznie kuło i swędziało. Ale po paru razach przestaje i takie lekko przystrzyżone włoski znacznie lepiej wyglądają :mrgreen:

Kwestia przyzwyczajenia...na początku troszkę pouwiera i zaswędzi...ale efekt jest wart takiego poświęcenia.
Estetycznie lepiej się czuję a ogólny widok też zadawalający.
Włosie usuwam od dłuższego czasu zarówno z moszny jak i penisa a także pod pachami i klatka :)

noslesz - Wto 08 Kwi, 2008

Trochę offtopu... Ludzie, coś może Was kłuć, nie kuć... Kuć to można żelazo, póki gorące! :) Hehe, "kucie włosów" :D
bene - Wto 08 Kwi, 2008

Paulinka od razu widac ze jestes zwolenniczka przystrzyżonego penisa:P. Hmm... ale wiesz kobiety sie gola - normalne... a facet to facet. Co jeszcze ma sie pod pachami na klacie tylku nogach golic :P ? Wg. mnie jednak powinien zostawic slady swojej meskosci... chyba ze partnerke to strasznie odrzuca , wtedy moze sie dla niej zmienic;]. Ale nie ma co dyskutowac , kazdy robi wszystko wg. swoich potrzeb
paulinka - Sro 09 Kwi, 2008

bene, penis na pewno przystrzyżony, pachy lepiej tak szczególnie w lecie a reszta to wolałabym żeby nie golił
kapcius - Sro 09 Kwi, 2008

a jak objade maszynka nogi to odrosna gorsze? bo mi kurde przeszkadzaja za duze kudly, ohyda
bene - Sro 09 Kwi, 2008

kapcius napisał/a:
a jak objade maszynka nogi to odrosna gorsze? bo mi kurde przeszkadzaja za duze kudly, ohyda

facet jestes ;) , wiec po co golic nogi? Ja Ci szczerze to odradzam, bo potem różnie mogą na to reagowac kobiety. Ale, it's your choice

Dołohov - Sro 09 Kwi, 2008

Masz mocno owłosione nogi znaczy że masz dużo testosteronu a co za tym idzie jesteś zdrowym facetem ;) Panienki lubą facetów ociekających testosteronem ;)
piokra - Czw 17 Kwi, 2008

pachy systematycznie na 0, penis i jadra rowniez ale tak co 2 tyg. takze troche zarosnac zdaza ale tak lubie ...... natomiast nogi klatka i brzuch nigdy chyba dziko bym sie czul bez wloskow bynajmiej niesprobuje :)
nonie - Nie 04 Maj, 2008

Ja mam pytanie, bo też probuję się ładnie podgolić (tym bardziej, że zbliża się sezon wakacyjny - baseny i te sprawy) i zastanawiam się, czy golicie maszynką (zwykłą Polsilver) czy maszynką do włosów będzie lepiej? Nie wiem właśnie czy zwykłą nie będzie piekło...
..::ANDI::.. - Nie 04 Maj, 2008

Dołohov napisał/a:
Masz mocno owłosione nogi znaczy że masz dużo testosteronu a co za tym idzie jesteś zdrowym facetem ;) Panienki lubą facetów ociekających testosteronem ;)

Hehe... No to ładnie... właśnie dowiedziałem się, że można ze mnie wyciskać testosteron...
Ja golę pachy na 0 systematycznie, penis i jadra również, ale tak co 2-3 tygodnie....

Hubertttus - Nie 04 Maj, 2008

Nonie moja rada odnośnie golenia ,jeśli chcesz na bardzo gładziutko to polsilverem ale musisz mięć swiadomość ze krutko zgolony włos może schować sie pod skóre i później mając kłopoty z prześćciem przez skore wywoła stan zapalny (te swędzące krostki),
jak również mikro uszkodzenia skóry spowoduję nie przyjemne uczucie.Golenie z włosem(a nie pod włos) jak również przycinanie maszynka na b.krótko będzie Cię troszeczkie kłóło ale się wkrótce przyzwyczaisz.Powodzenia.

sendor - Nie 04 Maj, 2008

nonie napisał/a:
i zastanawiam się, czy golicie maszynką (zwykłą Polsilver) czy maszynką do włosów będzie lepiej? Nie wiem właśnie czy zwykłą nie będzie piekło...

stary radze ci nie golic sie maszynka do wlosow :P po pierwsze dlategop ze pozniej jest tragedia jak odrastaj, a po drugie sprobuj ogolic maszynka do wlosow jajka %-) :P ja radze zwykla jednorazowke z jakims paskiem nawilzajacym ;D gladko szybko i przyjemnie :D (dla mnei na jakies 3 dni :P bo pozneij odrastaja i jest nieprzyjemnie :P )

piter13 - Sob 21 Cze, 2008

no to odrastanie najgorsze :) ja raz goliłem co 2 dni i bardzo fajnie sie czułem ^_^ potem jakoś to zaniechałem i tak raz na 1,5 tygodnia
David1987 - Nie 22 Cze, 2008

ja gole ze 2 razy w tygodniu, fajna sprawa. Dziewczyna bardziej się to podoba ;)
maro_ - Nie 22 Cze, 2008

A czy próbował ktoś jakiś innych sposobów niż maszynka?Nie wiecie czy niema jakiś przeciwskazań do np. depilacji woskiem?Moja pani chodzi do kosmetyczki depilować cipeczkę, i fakt faktem ok 3 tygodni gładziutka, namawia mnie żebym też poszedł...
Co o tym myślicie?Najbardziej mnie interesuje czy niema jakiś przeciwskazań!!!

nonie - Nie 22 Cze, 2008

Ja mam zamiar ogolić ale zastanawiam się jak się do tego zabrać. Kolega mówił, że jakieś krosty mu wyskoczyły po goleniu (w okolicach wzgórka łonowego i brzucha), a mi zależy na tym, żeby to ładnie wyglądało.

Druga sprawa, ciąć maszynką do golenia, strzyżenia czy jak ;p

3. Jakieś kremy depilacyjne?

4. Co z owłosieniem na tyłku, bo też chciałbym ładnie to wydepilować.

sendor - Pon 23 Cze, 2008

nonie napisał/a:
Druga sprawa, ciąć maszynką do golenia, strzyżenia czy jak ;p

3. Jakieś kremy depilacyjne?

4. Co z owłosieniem na tyłku, bo też chciałbym ładnie to wydepilować.

ja polecam jednorazowke normlna do golenia ale z tych lepsiejszych nie bic-a zółtego :P krem depilacyjny moze byc, ja uzywa normlanej pianki/kremu do golenia, polecam zrobic tak wez goraca kapiel, wtedy skora sie rozluzni wrzuc do wody maszynke do golenia (wtedy mnie nie zacina w ogole) pozniej wychodzisz smarujesz kremem badz pianka i jedziesz rowno maszynka jak tylko czujesz ze pianki brakuej to smarujesz jeszcze raz i znow jedziesz maszynka caly sprzet.

a co do golenia tylka nie polecam, pomimo zachowania wszystkich mozliwych srodkow ostroznosci dobrego nawilzenia i rozluznienia skory dostalem potwornego podraznienia skory na 3 dzien od golenia nie moglem siedziec centralnie :P moja d.... wygladala jak biedronka :P ja sie za to juz nie zabieram :P

Julcio - Pon 23 Cze, 2008

sendor napisał/a:
a co do golenia tylka nie polecam, pomimo zachowania wszystkich mozliwych srodkow ostroznosci dobrego nawilzenia i rozluznienia skory dostalem potwornego podraznienia skory na 3 dzien od golenia nie moglem siedziec centralnie :P moja d.... wygladala jak biedronka :P ja sie za to juz nie zabieram :P

to nie zawsze musi tak być. Ja golę swoją pupę regularnie i żadne krostki mi nie wychodzą, więc może tak raz miałeś albo nie wiem sam co.
A ogolona pupa wygląda bardzo seksi i wtedy twoja Pani/Pan może mieć ochotę na pieszczenie jej ;)
Pozdrawiam

piter13 - Pon 23 Cze, 2008

moja siostra pracuje w farmie piękności(na recepcji ;) ) i regularnie przychodzą do nich faceci, którzy umawiają się na dogłębną depilację woskiem :)
groszQ - Czw 26 Cze, 2008

no ja sie nie dziwię , sam golę sobie jajka od czasu do czasu, to prawda że wyglądają o wiele lepiej , no i czuje sie też lepiej ;) natomiast włosy wokół pałki tylko skracam, nie lubie mieć ich wygolonych (swędzi jak odrastają :P )
grubypl - Sob 09 Sie, 2008

no to jak jest z depilacja woskiem bo ja słyszałem ze woskiem jader nie można bo skóra za delikatna jest? no i te kremy do depilacji czy można czy nie ??
HOTEST - Pon 18 Sie, 2008

grubypl napisał/a:
no to jak jest z depilacja woskiem bo ja słyszałem ze woskiem jader nie można bo skóra za delikatna jest? no i te kremy do depilacji czy można czy nie ??

Woskiem nie próbowałem ale kremami do depilacji owszem. Dużo lepiej i jest spokój na jakiś czas. Proponuje krem do depilacji pod prysznic (chyba "Veet").
Pozdro